Lidia Buble a stârnit îngrijorări după ce s-a afișat cu multe vânătăi pe corp! Artista a lămurit ce s-a întâmplat: "Semne..."

 Cica Cristina
.

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii, după ce a apărut cu mai multe vânătăi pe corp. Chiar artista le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble, care își ține fanii la curent cu activitățile sale, a stârnit îngrijorare după ce a apărut cu mai multe vânătăi pe corp. Precum se poate observa din story-urile publicate de vedetă, are mai multe vânătăi și semne pe braț și picioare.

Totuși, ea a ținut să liniștească pe toată lumea și să nu dea curs speculațiilor, precizând că sunt doar „semne de bună purtare', precum îi spunea mama sa încă de mică.

Citește și: Jador, din nou la Puterea Dragostei! Artistul a pus ochii pe Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii:'Ea este motivul de a mă întoarce'

„Semne de bună purtare (vorba mamei)', a scris Lidia Buble în dreptul uneia dintre imagini.

Lidia Buble: „Am avut foarte multe planuri pentru 2020”

Lidia Buble a declarat, în exclusivitate pentru VIVA! că toate planurile i-au fost date peste cap anul acesta, atât în plan profesional, cât și personal, având în vedere despărțirea recentă de Răzvan Simion, după 5 ani de relație.

Citește și: Andreea Tonciu, însărcinată a doua oară? Vedeta face primele declarații:„Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede'

Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal. Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat„, ne-a spus artista.

Citește și: Schimbare la Antena 1! Laura Nureldin se întoarce în televiziune și va prezenta Observatorul din weekend

Lidia-Buble-1-4Lidia-Buble-1-4

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton