Lidia Buble, dezvăluiri sincere despre debutul în muzică, de la 18 ani: "Îmi era foarte frică de reacția părinților mei"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Lidia Buble și-a făcut, în mod oficial, debutul în muzică în urmă cu aproximativ 6 ani, odată cu lansarea piesei cu Adrian Sînă „Noi simțim la fel”. Începutul a fost promițător, dar nu simplu. Vedeta ne-a povestit cum s-a petrecut totul și cât de teamă i-a fost de reacția părinților!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Există un eveniment în viața ta, o întâmplare, pe care o consideri hotărâtoare pentru destinul tău? Un moment care a schimbat tot?

Cu siguranță, când am pășit, pentru prima oară, în studioul lui Adi Sînă, atunci când mi-am însoțit prietena să tragă voci pentru o piesă. M-a rugat și pe mine Adi să încerc, ușor neîncrezător, și de acolo a început drumul meu spre muzică.

Citește și: Adela Popescu, schimbare radicală de look.S-a vopsit blond deschis și s-a tuns

Poți spune că a fost vreun moment în care succesul te-a copleșit? În sensul în care pur și simplu ai fost și tu luată prin surprindere?

Când am înregistrat „Noi simțim la fel, toată lumea era încântată, radiourile plăceau piesa, iar eu i-am spus lui Adi să păstreze melodia și să nu fie difuzată  pe  radio,  pentru  că  îmi  era foarte frică de reacția părinților mei.

Citește și: Lili Sandu s-a externat la 10 zile de când a născut, întrucât bebelușul a avut probleme!Silviu Tolu și-a văzut fiul abia acum

Ai folosit perioada stării de urgență, de exemplu, să-ți pui ordine în viață, în gânduri? La ce concluzii ai ajuns? Ți-ai ordonat altfel prioritățile?

Mi-am pus în ordine ceea ce avea să se întâmple, dar nu aveam prea multe gânduri, pentru că nu știam exact ce va urma.

Citește și: Ana Matea,'casnica' de la Masterchef, s-a despărțit de iubit:„După 6 luni am închis un capitol din viața mea'

Lidia-Buble-1-3Lidia-Buble-1-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton