Lili Sandu a împlinit 45 de ani: "Acum 10 ani locuiam în Los Angeles și mi-am pus o dorință: Doamne, sunt pregătită..."/ Mesajul emoționant transmis de Silviu Țolu

.

Lili Sandu a împlinit 45 de ani și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Frumoasa prezentatoare de la „Vorbește Lumea” a făcut o scurtă trecere în revistă, amintindu-și că în urmă cu 10 ani locuia în Los Angeles și cât de mult i s-a schimbat viața de atunci. Acum, a ținut să sublinieze cât de mândră este de persoana care e în prezent, cât de împlinită este că are familia mult visată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu este o prezență extrem de îndrăgită în showbiz-ul românesc! Vedeta ne face diminețile mai frumoase, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, la Vorbește Lumea, iar astăzi împlinește 45 de ani, fiind într-un moment al vieții în care se simte împlinită și fericită, după cum a subliniat chiar ea. Cu ocazia zilei sale de naștere a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a făcut o paralelă între cum arăta viața ei în urmă cu 10 ani și cum arată în prezent.

lili-sandu-8lili-sandu-8

Citește și: Prin ce provocări a trecut Lili Sandu ca mamă, cu fiul ei, Thomas Jay: „Din greșeală, mi-am uitat copilul într-o scoică, pe mașină”

Citește și: „A fost prima mea dragoste. Când l-am cunoscut, el era căsătorit. Am fost cerută de soție”. Lili Sandu, detalii neștiute despre relația ei cu Bogdan Stelea

Citește și: Deea Maxer a prins buchetul miresei la nunta lui Enzo de la Chefi la cuțite: „Robert a tot insistat să merg lângă fete. Vorbele băbeşti ce spun? Mă mărit sau nu?”

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. E situat în apropierea unei biserici, iar amenajarea a durat aproape 10 ani / Obiectele din living care amintesc de profesia „Reginei Întunericului”

Lili Sandu a împlinit 45 de ani

Deși a împlinit 45 de ani, vedeta nu-și arată deloc vârsta și se menține într-o formă fizică de invidiat. Lili Sandu se declară fericită și împlinită că și-a întemeiat familia mult visată. Prezentatoarea și-a amintit cum, în urmă cu 10 ani, și-a pus dorința, care i s-a și îndeplinit, de a-și întemeia o familie. În urmă cu 9 ani l-a cunoscut pe Silviu Țolu, iar de atunci se scrie o frumoasă poveste de dragoste, care e cu atât mai specială de când în viața lor a apărut micul Thomas Jay.

Sunt mândră de tine, ai tot ce ți-ai dorit vreodată…o familie

Acum 10 ani, azi, locuiam in Los Angeles…mi-am facut ziua de naștere la Chateau Marmont, unul dintre locurile mele preferate.. la un moment dat îmi amintesc cum prietenii strigau maaake a wiiish, make a wiiish, iar eu cu un redvelvet cupcake cu o mică lumânărică într-o mâna am închis ochii și mi-am spus: Doamne, sunt pregătită, tot ce îmi doresc este să îmi întemeiez o familie. După un an l-am cunoscut pe Silviu, m-am mutat înapoi în România și restul is just a beautiful history…

Ps .Vârsta e doar un număr! Nu lăsați pe nimeni să vă spulbere visele!

Pss Ascultând acum melodia de pe fundal mi-au dat lacrimile! Uffff bye bye 44 Hello Perimenopause?!?!„, a fost mesajul transmis de Lili Sandu.

Ce mesaj i-a transmis Silviu Țolu

La rândul lui, Silviu Țolu a postat mai multe imagini cu partenera lui și micuțul Thomas Jay și i-a transmis mamei copilului său cât de mândru este de ea.

La mulți ani, amore mio (n.r. dragostea mea). Sunt atât de mândru de tine. Te iubim„, i-a spus Silviu iubitei lui, iar răspunsul lui Lili Sandu a venit imediat: „Iubituleeee! Mulțumesc mult, vă iubesc„.

De ce au amânat Lili Sandu și Silviu Țolu nunta

Cu ceva timp în urmă, Lili Sandu ne spunea motivele pentru care a decis să-și amâne nunta cu tatăl fiului ei. Sunt o familie de mult timp, iar fericirea nu stă într-o hârtie, după cum ne-a asigurat vedeta.

Sincer, niciunul dintre noi nu consideră că fericirea stă într-o hârtie. Într-adevăr, eu și Silviu aveam nunta planificată înainte de pandemie, iar situația a fost de așa natură încât am fost nevoiți să o amânăm. În momentul de față, aceasta nu mai reprezintă o prioritate. Faptul că suntem împreună este tot ce contează.

Cererea a venit într-un moment de-a dreptul neașteptat și emoționant. A fost intim, frumos, magic… fix cum îmi doream, dar totuși nu îndrăzneam să visez. Chiar și acum mă trec fiori de fericire atunci când mă gândesc la cât de special a fost totul!„, ne povestea Lili Sandu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton