Liviu Guță și-a anulat nunta. Motivul pentru care și-a pus planurile pe pauză: "Este treaba mea ce fac cu viața mea și atât!"

 Cica Cristina
.

Liviu Guță a anunțat că și-a amânat nunta care ar fi urmat să aibă loc anul viitor. Totodată, artistul a expus și motivul pentru care a luat această decizie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Coronavirusul le-a încurcat planurile cântărețului și partenerei sale, întrucât cei doi nu își vor mai putea uni destinele în fața Domnului anul acesta.

Liviu Guță și Roxana Maria își făcuseră planuri pentru evenimentul important care ar fi trebui să aibă loc curând. Cei doi s-au căsătorit civil, la numai trei luni distanță de divorțul artistului după 13 ani de mama celor doi copii ai săi. Acum, sunt nevoiți să mai aștepte o perioadă până când vor putea face cununia religioasă.

Citește și: Victoria Răileanu, primele declarații după divorțul de Conrad Mericoffer.„S-au acumulat anumite tensiuni…'/ Ce spune actrița din serialul Vlad despre motivul despărțirii

Nunta ar urma să aibă loc anul viitor, iar perechea va avea nu mai puțin de cinci perechi de nași, notează cancan.ro.

Liviu Guță: 'Această femeie mă face fericit

Cununia civilă a avut loc în secret, numai rudele și persoanele apropiate fiind alături de cei doi în ziua cea mare.

Citește și: Alex Bodi a contestat plasarea în carantină:„S-a considerat nedreptățit'. Care a fost decizia magistraților

'Această femeie a apărut în viața mea la câteva luni după divorț, mă face fericit. Fosta mea soție e bine, copiii bine și toată lumea e fericită! Vă rog frumos să nu mai judecați voi și să vă vedeți de treaba voastră, de familiile voastre, de copiii vostri și așa mai departe! Este treaba mea ce fac cu viața mea și atât! O iubesc pe Roxana, ne-am logodit, suntem fericiți, compatibili Maxim și vom fi fericiți până la sfârșitul vieții! Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana și așa vor rămâne toată viata lor! Va mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți, sa fiți fericiți', a transmis Liviu Guță pe Facebook.

Citește și: Emily Burghelea, avertisment pentru Cosmina Adam, asistenta care i-a luat locul la Acces Direct:„Este o victimă a manipulării, din păcate!'

Guta-liviuGuta-liviu

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton