Liviu Vârciu are de dat 55.000 de euro: "Eu cred că dorm mai bine când am datorii, s-ar putea să nu dorm când nu mai am". Ce spune despre banii pe care îi datora lui Nea Mărin

 Cica Cristina
.

Ce spune Liviu Vârciu despre datoriile pe care le mai are și despre banii pe care îi datora lui Nea Mărin. Vedeta Antena 1 a vorbit deschis despre datoriile pe care le mai are și a ținut să facă și o precizare în legătură cu banii pe care îi datora lui Nea Mărin, după ce l-a ajutat cu o sumă importantă pentru a-și termina casa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sincer din fire, Liviu Vârciu nu se ascunde după deget și spune franc cum stau lucrurile. Mai mult, îndrăgitul prezentator chiar reușește să facă haz de necaz și pe marginea unor subiecte ce ar putea fi sensibile pentru mulți, în cazul de față, datoriile. Ei bine, artistul susține că mai are de dat 55.000 de euro, sumă pe care momentan nu știe cum o va înapoia.

liviu-varciu-4liviu-varciu-4

Liviu Vârciu are de dat 55.000 de euro

De data asta am de luat. Mai am de dat, dar am și de luat„, a spus Liviu Vârciu despre datoriile pe care le are. Întrebat despre datoria pe care o are la Nea Mărin, după ce artistul l-a ajutat pentru a-și termina vila, Liviu Vârciu a spus: „M-ai mâncat cu Nea Mărin! Da, i-am dat de mult. Acum mai am 70.000 € de dat și 15.000 € de luat. Deci tot am de dat, băga-mi-aș picioarele”.

Întrebat de unde va scoate restul de bani, datoria de 55.000 de euro, răspunsul lui Liviu Vârciu a fost: „Crede-mă că nu știu. Dorm foarte bine. Eu cred că dorm mai bine când am datorii, s-ar putea să nu dorm când nu mai am datorii, că nu știu ce să fac cu ei. Dacă eu îmi fac cumpărăturile astea când am datorii, imaginează-ți când nu am datorii, o să fie groasă”, a spus el pentru cancan.ro.

Citește și: Cum arată vila lui Liviu Vârciu, evaluată la sute de mii de euro: „La subsol e buncăr”. Cine l-a împrumutat cu bani

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin: „Important e să ne validăm noi ca familie. Nu pot spune că a fost foarte greu'

Citește și: Dani Oțil, bănuit de Mihaela Rădulescu de infidelitate. A crezut că o înșală cu Flavia Mihășan: „Toți o plăceam, aveam crush pe ea. Mi-a căzut cerul când…' / De la ce a pornit totul

Citește și: De ce Whats Up s-a căsătorit, în secret, cu actuala soție, Micky: „Mesajul către oameni a fost trimis cu o zi înainte de eveniment. În acești 2 ani am ținut relația ascunsă, pentru că…”

Liviu Vârciu, despre Anda Călin: „Comentează încontinuu, urlă, țipă, dar n-am ce să-i fac, că asta e pasiunea mea”

Nu mai e niciun secret că Liviu Vârciu are o pasiune pentru mașini, care nu e chiar pe placul paretnerei lui, Anda Călin.

Ba da, comentează încontinuu, urlă, țipă, dar n-am ce să-i fac, că asta e pasiunea mea. Nu joc, nu mă droghez, mai nou nu beau. M-am lăsat și de fumat, ce să fac, îmi iau mașini„, a mai povestit Liviu Vârciu.

Ce pact a făcut Liviu Vârciu cu partenera lui, Anda Călin

Recent, însă, artistul povestea că a găsit metoda ideală prin care să-și mulțumească partenera, care nu a ascuns că e deranjată de pasiunea iubitului ei de a tot achiziționa mașini. Astfel, la fiecare mașină cumpărată, prezentatorul s-a oferit să o ducă pe Anda Călin într-o vacanță. Și așa domnește armonia în familie!

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță’, a menționat Liviu Vârciu.

„Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. – mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în „Bravo, tată!’, serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life’, mai povestea Liviu Vârciu, la Star Matinal.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton