Cum arată locul de veci al regretatei Stela Popescu, la 7 ani de când s-a stins din viață: „Nu pune nimeni o floare sau o lumânare...”

 Matei Bianca
.

Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu aproape 7 ani, mai exact pe data de 23 noiembrie 2017. Actrița a rămas un gol imens în inimile apropiaților și a celor care i-au apreciat munca. Recent, câțiva fani au fost la locul de veci al regretatei artiste și au remarcat faptul că pe mormântul din cimitirul Mănăstirii Cernica, în județul Ilfov, nu se află flori sau lumânări aprinse. Iată cum arată locul de veci al regretatei actrițe Stela Popescu, la 7 ani de când aceasta a murit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Locul de veci al regretatei actrițe Stela Popescu, la 7 ani de la moartea ei, rămâne impresionant prin monumentul decorat cu imagini din cariera sa impresionantă, însă vizitatorii au remarcat lipsa florilor și a lumânărilor aprinse pe mormânt, semn că este rar îngrijit. Fanii care au fost prezenți la locul ei de veci au fotografiat mormântul și au rămas surprinși de ce au văzut acolo.

stela1stela1

Citește și: Mirabela Dauer, cu lacrimi în ochi din cabina regretatelor Stela Popescu și Cristina Stamate: „Camera sufletului meu. Am fost prietenă cu amândouă. Am sufletul…”

Citește și: Ce a făcut regretata Stela Popescu din disperare că lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel. Dezvăluirile actriței Olga Bălan: „M-a trimis să…'

Citește și: Asia Express 4 septembrie – Betty Salam a fost descalificată la o probă, după ce s-a accidentat la picior. Irina Fodor: „Doctorul a interzis total participarea ta. Acest risc…'

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Cum arată locul de veci al regretatei actrițe Stela Popescu, la 7 ani de când s-a stins din viață

În luna noiembrie a acestui an se împlinesc 7 ani de când a murit marea actriță Stela Popescu, iar locul ei de veci continuă să atragă fani din toate colțurile României. Potrivit spynews.ro, mai multe imagini cu monumentul funerar al artistei au fost făcute publice, stârnind reacții diverse din partea celor care i-au admirat talentul de-a lungul carierei sale impresionante.

Cei care au vizitat mormântul au remarcat cu tristețe că nimeni nu a mai aprins de mult timp o lumânare, iar florile aduse și puse pe mormânt erau uscate. În ciuda monumentului care este decorat cu imagini legendare ale actriței, inclusiv din timpul spectacolelor, locul părea lipsit de atenția celor dragi.

Fanii care au văzut aceste fotografii au fost dezamăgiți și cred că Stela Popescu nu este vizitată foarte des, cel puțin nu atât de des pe cât ar merita o astfel de personalitate.

„7 ani fără Stela Popescu. În memoria Stelei Popescu. 1935 – 2017. Nu pune nimeni o floare sau o lumânare…', a transmis un fan.

Monumentul funerar al Stelei Popescu rămâne impresionant prin detalii și amintiri vizuale ale carierei sale impresionante, însă absența unor semne recente de omagiu, cum ar fi lumânările aprinse sau florile frumoase, arată că memoria ei nu este onorată așa cum mulți s-ar aștepta.

Ce mesaj a transmis actrița în ultimele ei clipe de viață

Într-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare, Dan Negru a dezvăluit ce mesaj a transmis Stela Popescu în ultimele ei clipe de viață. Prezentatorul TV a dezvăluit că a văzut mesajul video înregistrat de regretata actriță abia după ce aceasta s-a stins din viață.

„Am filmat cu Stela Popescu cu câteva ore înaintea morții ei dintr-o zi ca asta de 23 noiembrie. Atunci, după filmare, mi-a transmis mesajul ăsta. Nu știam de el și l-am văzut abia după ce am aflat că a murit…. Poate că-n viitor oamenii vor călători în trecut și o vor descoperi', a scris el pe Facebook.

Eu lui Dan îi urez succes, l-am admirat dintotdeauna. Îmi place că ne trezește din somn și începe să strige de parcă nu mai poți face nimic, stai sluj în fața lui. Are succes, să aibă succes în continuare și să arate la fel de bine, că e foarte important pentru genul de emisiuni pe care le are el, e foarte important să aibă acest aer juvenil, așa, și pe deasupra, foarte inteligent', spunea actrița în videoclip.

Fiica adoptivă a Stelei Popescu vrea să transforme vila actriței în casă memorială

Fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximilian, își dorește să omagieze memoria mamei sale prin transformarea vilei acesteia, evaluată la suma de aproximativ 250.000 de euro, într-o casă memorială. Cu toate acestea, vecinii din apropiere s-au opus acestui proiect important.

„Pentru mine și pentru cei care cunosc cu adevărat chestiunea nu se pune problema unei Case Memoriale Stela Popescu. Fiindcă acolo unde a locuit în ultimii ani nu se poate face așa ceva. Nu are ieșire direct la stradă, în primul rând, casa fiind legată de strada principală de o curte lungă și îngustă.

Pe de altă parte, în aceeași casă mai locuiesc și azi alte zece familii, care nu au fost niciodată de acord cu așa ceva. Cine-și dorește un haos permanent la el acasă? Îi înțeleg perfect pe vecini!', a declarat Doina Maximilian pentru IMPACT.RO.

Sursa foto: Facebook/ spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton