Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre scandalul de la Faimoși: "S-a format un grup lipsit de scrupule. Mi s-a părut josnic..."

 Cica Cristina
.

Elena Marin de la Survivor a stârnit o serie de controverse în cadrul competiției. Este una dintre cele mai bune concurente din tabăra roșie, iar cu toate acestea a fost nominalizată spre eliminare, stârnind noi tensiuni în tabără. De acasă, logodnicul ei este de părere că s-a format un „grup meschin', care urmărește grăbirea ieșirii sale din competiție. De asemenea, a făcut declarații și despre conflictul cu Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei, logodnicul Elenei de la Survivor, sare în apărarea Faimoasei. În opinia lui, pe insulă s-a format un „un grup meschin', ce nu ar avea scrupule și care o vizează pe Elena.

Elena-Marin-1Elena-Marin-1

Logodnicul Elenei Marin: „Faimoșii trebuiau să îl elimine pe Sebi'

Partenerul Faimoasei a ținut să sublinieze cât de sensibilă este iubita lui, fapt ce i-a adus catalogarea ca fiind falsă.

„Din păcate, am ajuns să trăim vremuri în care răutatea condamnă sensibilitatea și o etichetează ca falsitate. Și, culmea, răutatea câștigă și mai mulți adepți, după cum vedem pe insulă. O spun fără perdea, s-a format un grup meschin pe insula Faimoșilor, lipsit de scrupule, în scop egoist. Este un grup format din porniri egoiste, iar momentul în care se vor atacă și între ei e iminent. Dar e treaba lor, pe mine mă interesează exclusiv binele Elenei.

Și vă spun sincer, uneori îmi pare rău că Elena vrea să fie atât de bună, pentru că lucrul asta îi aduce de suferit. Privind obiectiv, atunci când au avut ocazia, Faimoșii trebuiau să îl elimine pe Sebi, pentru a reduce puterea grupului cu „creiere cenușii', însă, repet, de pe canapea e ușor de comentat', a spus Andrei.

Citește și: Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, replică dură pentru Zanni:”E dovadă clară că minte”

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:”Zi pe față că nu te așteaptă acasă!”

Citește și: Cum a reacționat logodnicul Elenei Marin, după conflictul dintre ea și Zanni, la Survivor:”Oare Alex Velea și Antonia…”

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie:„Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv'/ EXCLUSIV

Logodnicul Elenei Marin: „Vor să îi strice imaginea'

Andrei susține că anumiți concurenți din competiție ar încerca să-i strice cu orice preț imaginea Elenei Marin. Cu toate acestea, firea sensibilă a concurentei ar fi fost, totuți, confirmată de concurenții care au ieșit până acum din competiție.

„Nu vreau să comentez spusele unui om care își face nevoile lângă colegi și care, din câte vedem, nu știe ce înseamnă respectul. Dar vă pot spune doar atât: Elena este o fire extrem de sensibilă, un suflet de copil și un suflet lipsit de răutate.

Elena nu poate plânge la comandă, din păcate. Concurenții care au ieșit au și confirmat firea ei. Am observat că sunt tot felul de acuze la adresa ei, menite să îi strice imaginea sau să o lovească unde o doare mai tare. Îi transmit forță și toată dragostea de care are nevoie și am încredere deplină în ea', a mai spus logodnicul Elenei Marin.

Logodnicul Elenei Marin: „Răutatea a sărit calul în acest scandal'

Logodnicul Elenei Marin susține că s-a exagerat cu jgnirile care i-au fost aduse partenerei sale, mai ales cele legate de aspectul fizic. Nu o poate ajuta în aceste momente, cât timp este în competiție, dar a promis că o va aștepta „să o hrănesc cu mâncare, dar și cu dragoste, „hrana' ei preferată', după ce a constat că a slăbit destul de mult.

Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul' în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe.

S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic. Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil', a spus logodnicului Elenei Marin pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton