Lora a descoperit ingredientul secret pentru a se proteja de boli, în Bali: "Face bine la sânge și, dacă se întâmplă să contractezi dengue, ai simptome ușoare spre deloc"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Lora, „prizonieră în continuare în paradis”, se deschide și vorbește despre ultimele trei luni din viața ei. Nu știe nici la acest moment când se va întoarce, însă Lora ne-a spus că încearcă să se bucure de timpul petrecut pe astfel de meleaguri de poveste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mulți tind să te invidieze că a trebuit să rămâi în acel loc idilic din cauza pandemiei. Cum ai sintetiza ultimele trei luni din viața ta, petrecute forțat în Bali?

În ultimele trei luni, am trecut prin toate stările. A fost un roller coaster emoțional și parcă am trăit câțiva ani în aceste trei luni la capitolul experiențe și emoții. Acum stau pe terasă, tolănită pe canapea, mă uit în jur și îi mul umesc Universului pentru tot ce mi-a oferit.

Una e să te afli în vacanță într-un loc, iar alta e să ajungi să locuiești acolo, să fii „prizonier în Paradis, cum spuneai tu pe Instagram. Cum a fost trecerea de la simplu turist în Bali la locuitor al zonei? Oferă un loc idilic ca acesta și surprize neplăcute când ajungi să stai mai mult?

Trecerea a fost grea, niciodată nu am fost atât de „în aer și lipsită de control. Poate că aveam nevoie de asta. Să mă las puțin purtată de valul vieții și să iau lucrurile pe rând, așa cum vin. După panicile și anxietățile provocate de tot ceea ce nu se știe și nu se mai poate, am învățat să respir adânc, să mă bucur de moment. Când îți schimbi energia și percepția, ți se schimbă viața. Noi am cunoscut aici niște oameni talentați, creativi, români cu care facem proiecte și punem la cale filmarea unui nou videoclip Lora. În fața acestor „coincidențe nu ai cum să mai spui că e ceva întâmplător în viață.

Citește și: Lora a trecut prin momente dificile în Bali, când prietenii ei s-au îmbolnăvit:”Febra dengue are, la început, simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați împreună” / EXCLUSIV

Se mai poate vorbi acum despre relaxare în cazul tău? Mai există astfel de momente ce te ajută să te mai destinzi?

Acum este vorba despre relaxare psihică, pentru că am chestii faine de făcut. Sunt fericită și liniștită când sunt ocupată. Și când nu am nimic de făcut, visez cu ochii deschiși, scriu versuri, scenarii, citesc, înot, stau la soare în costumul Evei, deoarece intimitatea locului mi-o permite, fac masaj, gătesc mâncăruri inventate de mine și mă uit la filme.

Cu ce sunt diferite regulile impuse de autoritățile din Bali față de cele de la noi, din ce știi, și în ce constau pedepsele?  Ți-a atras atenția ceva în mod special?

Aici, dacă te prind fără mască, te pun să faci 50 de flotări și îți fac o poză cu o pancartă în piept cum că ai fost obraznic și nu ai respectat regulile. Acum sunt 10 cazuri de COVID-19 în Bali. Și tot se respectă niște reguli.

Citește și: Lora, adevărul dureros despre izolarea forțată în Bali:”Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă. Dacă rămâi în carantină unde faci escală nu interesează pe nimeni”/ EXCLUSIV

Care au fost cele mai dificile probleme organizatorice pe care le-ați întâmpinat după ce ați realizat că va trebui să rămâneți mai mult timp în locul unde veniserăți doar pentru o vacanță?

Organizatoric nu a fost dificil. Dificil a fost să acceptăm că totul se schimbă și nu mai avem libertatea de a reveni acasă când era programat. Dificil a fost să renunțăm la orice plan avut și să ne adaptăm la noua situație. Grija pentru ai noștri de acasă, frica de a contracta boala pe un teritoriu străin. Restul, tot ce a ținut de organizare, a fost „floare la ureche.

Ești nevoită să și improvizezi în îngrijirea tenului, a părului, a corpului? Ai avut ocazia să prepari în Bali vreo „alifie dermatocosmetică după rețetele lăsate de mama ta, care a fost farmacistă? Și dacă da, ne spui și nouă ce ingrediente ai folosit?

Am descoperit zeama de frunze de papaya. Se bea două linguri dimineața și două seara. Face bine la sânge și, dacă se întâmplă să contractezi dengue, ai simptome ușoare spre deloc. E important să nu fac experimente pe fața mea pe aici și să îmi provoc vreo alergie.

Cum au arătat mesele în Bali, în ultimele trei luni petrecute acolo? Ce preparate exotice ai mâncat cel mai des, ce i-a placut, ce nu ți-a plăcut?

Exotic nu prea mâncăm. În afară de fructele de mare, pe care le mâncam oricum și în România, nu am experimentat nici pe stomacul nostru. Nu ne dorim „Bali belly… adică o enterocolită specifică locului.

Citește și: Povestea fiului secret al lui Costin Mărculescu.Și-a cunoscut copilul abia când avea 5 ani!

Apropo de mâncare, ai mai ținut cont de greutate? Cu câte kilograme ai plecat în Bali  și câte ai acum?

Beau multă apă, mi-am comandat din România niște ceaiuri care îmi inhibă pofta de dulce, pentru că au cele mai multe fructe  deshidratate, și  mă  cântăresc doar cu privirea în oglindă. Dacă sunt bine proporționată, nu mă stresez.

Lora-2-2Lora-2-2

Ce-ți lipsește din mâncarea românească?

Mămăliguța cu brânză, ouă ochiuri, borșul…

Ți-ai pus cariera „pe pauză în 9 martie, când credeai că pleci pentru o scurtă vreme în vacanță. Între timp, toată industria muzicală traversează poate cele mai dificile clipe, fiind lovită din plin de pandemie. Cum îți vezi viitorul în muzică în acest moment, ce vei face când revii în România?

Mi-am pus concertele pe pauză, cariera e tot acolo Și acum chiar mă bucur de momentul lung de respiro. Industria noastră este lovită ca multe altele. La noi e mai greu pentru că mulți nu au avut timp să îți strângă veniturile sau să investească în ceva. Spotify ajută artiștii și putem pune la profil cont de paypal astfel încât ascultătorii să doneze după ce se bucură de muzica noastră. Viitorul meu va fi luminos cum va fi pentru toți cei care găsesc alternative în această perioadă.

Puteți citi interviul integral în numărul de iunie al revistei VIVA!

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Prima reacție a lui Pepe când a aflat că prietenul lui, Costin Mărculescu, a murit:„Am senzația că nu s-a întâmplat!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton