Loredana Groza a pozat sexy, în lenjerie intimă. Cât de bine arată vedeta, la 50 de ani

 Cica Cristina
.

Loredana Groza a împlinit de curând 50 de ani, însă nu își arată absolut deloc vârsta! Vedeta are o siluetă de invidiat și a încins imaginația fanilor când a pozat în lenjerie intimă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza nu contenește să surprindă ori de câte ori are ocazia. În ultima perioadă, vedeta pozează în ipostaze sexy și tot mai provocator: acum s-a pozat în lenjerie intimă și a pus imaginile pe rețelele de socializare.

A lăsat inhibițiile deoparte și a pozat în așternururi, într-un sutien negru, lăsând bustul generos la vedere.

Citește și: Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat.Cum s-a schimbat situația în casa lui, în ultimele luni

Precum era de așteptat, fanii au reacționat imediat, cu o multitudine de aprecieri și comentarii: „Ce să mai zic.. Am rămas fără respirație și nu e din cauza măștii”, „Frumoasă tare”, „Ești fructul interzis”, „Superbă, finețe, denotă inteligență, respect, eleganță, super clasă, mereu la înălțime!”, „Așa mai da… asa te știam… îndrăzneață”, „Divă”, „Sexy”, „Provocatoare, senzuală”, „Mereu frumoasă și atrăgătoare. Să rămâi așa”.

Citește și: George Burcea, decizie neașteptată la șase luni de la divorțul de Andreea Bălan.A început să poarte verigheta din nou!

Face mult sport, are un stil de viață echilibat și se vede, țincând cont de silueta artistei. Nu pare deloc să îmbătrânească, iar aparițiile sale sunt din ce în ce mai spectaculoase. Dovadă stau imaginile postate pe rețelele de socializare!

Citește și: Cât câștigă Cheloo de la Paraziții într-o lună.Juratul de la iUmor încasează o sumă fabuloasă

Loredana-Groza-1Loredana-Groza-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton