Loredana Groza, schimbare radicală de look. Și-a făcut părul roz aprins: "A trebuit să mă vopsesc pentru..."

 Cica Cristina
.

Loredana Groza s-a afișat pe rețelele de socializare cu o nouă schimbare de look! Și-a luat toți fanii prin surprindere cu trecerea de la blond la roz aprins. Artista a trecut pragul salonului de înfrumusețare și a plecat total schimbată! Iată cum arată acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza nu contenește să-și surprindă fanii! Artista și-a făcut o schimbare surprinzătoare de look. A mers la salonul de înfrumusețare, iar acum arată total diferit. Vedeta a postat imaginile pe story, pe rețelele de socializare.

loredana-groza-10loredana-groza-10

Loredana Groza, schimbare radicală de look: are părul roz aprins

Loredana Groza ne-a obișnuit deja cu aparițiile nonconformiste și nu s-a dezis nici de data aceasta! La noua schimbare de look nu se gândea nimeni, mai ales că artista e blondă de ani buni. De data aceasta a decis să facă o schimbare radicală. Mai mult, a și explicat motivul pentru care are un nou look.

„Dimineața începe viața! Noi muncim de la 7, iar eu sunt trează de la 5. A trebuit să-mi fac unghii, să mă vopsesc (n.r.: râde), pentru că astăzi joc într-un film românesc', a transmis artista pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce a plecat Loredana Groza de la PRO TV, după 7 ani ca jurat la Vocea României: „Pentru mine a fost un moment foarte trist și greu”

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Iulia Vântur și Salman Khan, în India: „Casa voastră este atât de primitoare'. Cum s-au pozat împreună

Citește și: Sorin Bontea, despre dificultățile întâmpinate în primii ani de căsnicie: „Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40”

Citește și: Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care a făcut o obsesie pentru ea: „Credea că avem o relație. Primesc amenințări și înjurături”

Loredana Groza: „Sunt mereu deschisă”

Loredana Groza susține că învață ceva nou în fiecare zi și este extrem de deschisă la schimbările din viața ei. Are o carieră remarcabilă, iar atitudine pozitivă pare să fi contribuit extrem de mult.

„Ce mă inspiră? Mă inspiră orice, mă inspiră absolut orice pentru că sunt mereu deschisă, să primesc și să nu fiu blazată: gata, știu totul. Nu, nu știu nimic, învăț în fiecare zi ceva', a spus Lori pentru spynews.ro.

În liceu, avea părul lung, șaten și se machia discret

În urmă cu ceva timp, Loredana a postat o amintire dragă ei, clasica poză de la bac din liceu – aceea cu bentiță și matricola vizibilă la uniformă, pentru care a primit mii de like-uri și de comentarii în care era lăudată. La acel moment era șatenă, cu părul lung și se machia discret.

„Poza de absolvire… 18 ani tocmai împliniți… Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan, câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane , Polivalenta din București sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc Buna seara, iubite… record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu.
Când am făcut poza, tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu',
a scris Loredana în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton