Luminița Anghel recunoaște că e adepta operațiilor estetice: "De bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei". Cum se menține în formă, după ce a slăbit / EXCLUSIV

.

Luminița Anghel nu se sfiește și recunoaște că e adepta operațiilor estetice, atât timp cât intervențiile sunt de bun simț și nu o fac de nerecunoscut. De asemenea, ne-a spus și cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit 40 de kilograme: „Rezultatele au început să apară imediat și, astfel, am slăbit 10 kg în doi ani”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Arăți senzațional și ai slăbit 35 de kilograme. Cum ai reușit performanța asta? Ce dietă ai ținut și ce mănânci acum, pentru a te menține? Întreb pentru o prietenă, hahaha!

Am slăbit 40 de kilograme, raportat la greutatea pe care am avut-o exact înainte să nasc. Dar niciodată nu am slăbit atât de mult în mod susținut. În ultimul timp, mai exact de doi ani, la recomandarea medicului flebolog, am început să fac sport stradal, respectiv mers sportiv 10 km pe zi. Rezultatele au început să apară imediat și, astfel, am slăbit 10 kg în doi ani. Acest tip de viață este susținut de felul în care mă hrănesc, respectiv intermitent fasting. În rest, am grijă, ca orice femeie care se respectă, de felul în care ies pe stradă, din respect pentru publicul meu.

luminita anghel (1)luminita anghel (1)

Citește și: David Pușcaș nu mai vorbește cu Luminița Anghel, dar îi duce dorul. Ce plan are să se împace cu ea: „E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile”

Citește și: Luminița Anghel, ipostază rară alături de soțul Silviu Dumitriade și fiul lor, Filip. Unde a fost surprinsă cântăreața, cu familia ei

Citește și: Monica Pop a fost aspru criticată de mama ei în fața viitorului ei soț, chiar înainte de căsătorie: „Fii atent, că e rea de gură! Nu este o mare gospodină și o să stea mult la spital…”. Cum a reacționat Mircea Pop / EXCLUSIV

Citește și: Cum a răspuns Sali Levent acuzaţiilor grave de violenţă făcute de soția lui, Dalia: „Am probe că nu am făcut așa ceva. Nu sunt un nenorocit cum zice ea. Am primit şi telefoane de ameninţări' / Femeia s-a pozat bandajată, pe patul de spital

Luminița Anghel: „Experimentez tot timpul rețete noi”

Dacă tot am adus vorba despre slăbit, îți place să gătești? Ai vreo preferință culinară?

Este știut deja că îmi place să gătesc, experimentez tot timpul rețete noi, îmi place să gătesc pentru prieteni și să organizez mese prin care să-i surprind culinar. Specialitatea mea sunt ciorbele și pastele. Nu gătesc dulciuri în casă, nu mi-am pierdut niciodată timpul să învăț rețete complicate de dulciuri, însă mă descurc destul de bine cu gogoșile, clătitele și brioșele.

Luminița Anghel recunoaște că e adepta operațiilor estetice

Despre operațiile estetice ce părere ai, că tot sunt acum un subiect foarte la modă? Intenționezi să îți faci vreo intervenție sau ești adepta aspectului natural? Care este ritualul tău de îngrijire, folosești creme, mergi la cosmetică?

Da, sunt adepta intervențiilor estetice de bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Consider că orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei, dar mai ales ca artist trebuie să faci tot ce îți stă în putință să arăți cât mai bine. Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele din ziua de azi și cu atât mai mult cu faptul că părinții susțin financiar intervenții făcute mult prea devreme pentru vârsta lor și fără o necesitate reală. Folosesc măști hidratante, tip șervețel, care sunt la îndemâna oricui din punct de vedere financiar, folosesc fiole hidratante, creme de față făcute în farmacie, nu mă culc niciodată machiată.

Luminița Anghel: „Întotdeauna îmi găsesc timp pentru familie”

Timp pentru tine mai ai? Cum reușești să te împarți între profesie și familie? Ce faceți voi în timpul liber? În ce vacanță ați fost ultima dată sau care ar fi destinația în care ai pleca și mâine?

Întotdeauna îmi găsesc timp pentru familie și încerc să nu-mi aglomerez agenda nejustificat, în defavoarea familiei. Am ajuns mult mai selectivă cu angajamentele pe care le accept. Fiind destul de des pe drumuri, prefer ca timpul liber să mi-l petrec acasă. Din acest motiv nu mă pot considera o persoană mondenă și deseori refuz invitații la evenimente. Nu am mai fost de mult într-o vacanță.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton