Mădălin Ionescu îi critică dur pe bărbații care sunt infideli: „Nu ești mulțumit de viața cu partenera? Desparte-te!”. Prezentatorul TV mărturisește că nu și-ar putea înșela niciodată soția, pe Cristina Șișcanu

 Matei Bianca
.

Mădălin Ionescu îi critică dur pe bărbații care sunt infideli! Prin intermediul rețelelor de socializare, el a transmis un mesaj cu privire la infidelitate și amantă. Prezentatorul TV mărturisește că nu și-ar putea înșela niciodată soția, pe Cristina Șișcanu, și nu înțelege cum alți oameni pot să-și împartă viața între două tabere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi soți sunt foarte fericiți împreună. Recent, prezentatorul de televiziune a mărturisit că nu și-ar putea înșela niciodată soția. El nu înțelege bărbații care sunt infideli.

mada1mada1

Citește și: Mădălin Ionescu face emisiune la Antena Stars cu Adela Lupșe, alias „isterica de la TV”. A devenit celebră pentru replica „Vreau să sune telefonul”, de la teleshopping

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua nunții lor

Citește și: Cristi Minculescu povestește cum și-a descoperit singur menirea, deși urma să devină inginer: „Aveam deja un drum stabilit și dintr-odată mi-am anunțat părinții că mă las de studii și vreau să fac muzică. Norocul meu a fost că…”. Cu ce probleme s-a confruntat în timpul comunismului / EXCLUSIV

Citește și: Ultima dorință a lui Alain Delon: „Vreau să fiu înmormântat printre câinii mei”. Detalii despre funeraliile marelui actor francez

Mădălin Ionescu îi critică dur pe bărbații care sunt infideli

Mădălin Ionescu a transmis un mesaj dur la adresa bărbaților care aleg să trăiască cu două femei. Prezentatorul TV a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii lui de pe rețelele de socializare, unde a exprimat faptul că nu este de acord cu infidelitate,.

El consideră că o astfel de viață este plină de complicații inutile și de stres, astfel că nu ar putea să își înșele niciodată soția.

„Nu. Nu-i înțeleg pe bărbații care trăiesc pe două planuri. De ce să îți complici viața în halul ăsta? Să trăiești sub o presiune uriașă, să-ți ștergi mereu urmele, să pierzi atât de mult timp căutând căi prin care să eviți dezastrul care oricum se va produce la un moment dat, mi se pare horror. Nu ești mulțumit de viața cu partenera? Desparte-te! În cel mai rău caz apelezi la serviciile „profesionistelor’, deși nici partea asta nu e ok dacă îți iubești consoarta', a scris el pe Instagram.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit 13 ani de căsnicie

Pe data de 12 iunie 2024, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit 13 ani de căsnicie. La acea dată, cei doi soți au marcat importantul moment cu un videoclip din cea mai specială zi a vieții lor, și anume nunta.

Cu acea ocazie, fanii cuplului au lăsat sute de comentarii la postarea făcută de vedetă pe rețelele de socializare. Urmăritorii lor s-au bucurat să vadă imagini de la nuntă.

„Casă de piatră! Mulți ani fericiți împreună, alături de cei dragi!; Ploaia a venit ca o urare de fericire iubire belșug în casa voastră! Din toată inima La mulți ani cu drag pentru frumoasa aniversare și ani mulți tot înainte super fericiți atât vouă dar și împreună cu toți cei dragi inimii voastre!; Fericire și mulți ani împreună, să fiți mereu veseli și fericiți alături de frumoși voștri copii de mamele voastre și de toți cei dragi vouă!; La cât mai mulți ani binecuvântați!! Sunteți superbi cu toții', sunt doar câteva dintre mesajele de felicitare care au apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Șișcanu.

Ce spune prezentatorul despre revenirea în televiziune

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mădălin Ionescu a vorbit despre revenirea în televiziune. El va prezenta emisiunea „Viața fără filtru', care va putea fi urmărită zilnic, de luni până vineri, la Antena Stars. Prezentatorul se bucură de acest proiect important la care participă alături de Adela Lupșe, alias „isterica de la TV'.

„Revin! Din 26 august voi prezenta o emisiune zilnică, la Antena Stars. Viața fără filtru este un supermarket tv, în care sper să găsiți cu toții câte ceva care să vă fascineze. Voi prezenta povești ieșite din comun ale unor români mai puțin cunoscuți, dar și mărturisiri uluitoare ale celebrităților. Eu si echipa nu vom ocoli nimic din ce este excepțional, inedit, realmente spectaculos!

Nu vor lipsi Dosarele X! Vom fi printre românii din afară, dar ne vom întâlni și cu personalități internaționale. Am pregătit o mulțime de rubrici surprinzatoare care vor aborda într-o manieră fresh, ironică, amuzantă sau empatică realitățile românești. Glorii mai vechi, staruri ale momentului, personalități politice și artistice vor apărea în ipostaze mai puțin obișnuite. Revin după 14 ani în trustul de presă la care am cunoscut un succes fulminant cu emisiunea Acces Direct și sper ca și acum astrele să fie în favoarea acestei asocieri care stârnește deja atâta vâlvă! Sunt pregătit să vă surprind din nou. Alte detalii, pe parcurs! Îmbrățișări tuturor', a scris el pe Facebook.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton