Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: "Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina..." Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ca om de televiziune, viața ta este permanent o carte deschisă pentru public și nu-ți mai aparține în totalitate, dar adevărata provocare este să te menții pe val, așa cum o face Mădălin Ionescu după o carieră atât de longevivă pe sticlă. Am „disecat cu prezentatorul emisiunii „Viața fără filtru (Antena Stars) toate aspectele acestei profesii, cu plusuri și minusuri, și nu am scăpat, evident, ocazia de a afla secretul relației de invidiat dintre el și Cristina Șișcanu, care, în timp, a depășit toate obstacolele. Tot acum ne-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă în urmă cu 14 ani.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Mădălin, n-am mai vorbit de mult, așa că avem de recuperat! Începem cu vestea bună pentru fanii tăi – revenirea la Antenă, televiziune de unde ai plecat în urmă cu 14 ani. De data asta, te vedem la Antena Stars, unde prezinți emisiunea „Viața fără filtru. Întâi și-ntâi, trebuie să ne spui ce a determinat această revenire neașteptată! Un telefon, o propunere, o ofertă și câteva întâlniri. Am întâlnit la Antena Stars o echipă managerială excelentă, cu viziuni comune legate de spectacolul TV. Nici eu nu m-am așteptat să fac acest pas atât de devreme după plecarea de la Metropola, dar am promis că voi reveni pentru un proiect de anvergură.

IMG_5826IMG_5826

Citește și: Mădălin Ionescu îi critică dur pe bărbații care sunt infideli: „Nu ești mulțumit de viața cu partenera? Desparte-te!'. Prezentatorul TV mărturisește că nu și-ar putea înșela niciodată soția, pe Cristina Șișcanu

Citește și: Reacția Cristinei Șișcanu după ce a fost acuzată că afișează o căsnicie falsă pe Internet: „Asta e starea noastră naturală. În realitate…' / De la ce pornesc discuțiile cu Mădălin Ionescu

Citește și: Daliana și Răzvan Simion, pictorial superb din luna de miere: „De când suntem împreună, noi am devenit cel mai important proiect al nostru. Am simțit că ea este femeia alături de care îmi pot clădi liniștea și…”. Detalii spumoase din culisele nunții lor / EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ca părinți, cu doi copii mici: „Sunt total diferiți. În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic'. Antrenorul recunoaște că el impune mai multe limite

Mădălin Ionescu, totul despre revenirea la Antenă

Emisiunea a debutat pe 26 august, iar până la apariția revistei noastre telespectatorii și-au făcut deja o părere, dar mi-ar plăcea să ne dai tu mai multe detalii de culise.

Ne dorim să venim cu abordări proprii, surprinzătoare, curajoase ale unor evenimente la zi sau mai vechi, cu povești inedite și cu perspective nebănuite asupra realității. Diferența constă în faptul că noi nu vom sta într-o redacție pentru a aștepta să se întâmple ceva, ci vom genera acel ceva…

O să te rog să ne spui mai multe și despre echipa ta, și despre cum ți-ai ales colegii de platou. Bănuiesc că o bună chimie între voi este prima pe listă.

Am delegat competențele de această dată. Am vizat în primul rând producătorul, unul foarte inteligent și cu mare experiență în TV (Valeriu Floricel). Apoi, m-am axat mai întâi pe configurarea unor rubrici-reper. M-am gândit la potențialii colaboratori, inclusiv unii permanenți. Echipa este rezultatul unor consultări permanente între mine și Valeriu, în care el a deținut, totuși, rolul principal, pentru că s-a întâlnit sau a contactat toate persoanele pe care le-am adăugat pe listă.

Mădălin Ionescu: „Am plecat de la Antenă în calitate de lider de audiență”

14 ani înseamnă mult… Ce s-a schimbat în Antenă de când ai plecat tu și cu ce sentimente ai revenit? Cum a fost reîntâlnirea cu oamenii și cu locul în care ai făcut istorie în televiziune, dat fiind că nu ai plecat de acolo sub cele mai bune auspicii?

Am plecat de la Antenă în calitate de lider de audiență și după ce am produs, cu toată modestia, o revoluție a genului tabloid în TV. „Acces Direct a fost prima emisiune zilnică de televiziune din România care a depășit o medie lunară de un milion de telespectatori! E adevărat că a fost un final bizar și nefiresc, dar nu am fost niciodată ranchiunos. Am privit doar înainte. La întoarcere, am găsit un trust și mai solid, cu succese de piață mari și incontenstabile. Antenele dau astăzi ora exactă pe piața media.

Mădălin Ionescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă în urmă cu 14 ani

Tu și Cristina sunteți căsătoriți deja de 14 ani și aveți o relație de invidiat, pentru care, la începuturi, ați luptat mult. Ce ai schimba acum, privind în urmă, pentru a-ți proteja viața personală?

Nu am vrut niciodată să îmi protejez prea tare viața personală pentru că nu am avut ce să ascund. Singura mea greșeală e că am ascultat, la un moment dat, sugestia managerului din acel moment al emisiunii „Access Direct, care mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț pe motiv că nu se știe cum va reacționa publicul. Dacă aș fi făcut-o la momentul în care s-a produs ruptura… relația cu Cristina nu ar mai fi generat nebunia care ne-a ținut luni de zile pe prima pagina a ziarelor, ci ne-ar fi dat dreptul la o viață normală, așa cum am fi meritat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton