Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, a renunțat la visele ei sau le-a amânat pentru a-i fi alături și pentru a crește copiii: "A încasat atâtea lovituri pe nedrept și le-a suportat în tăcere și cu o demnitate dincolo de limitele normalului" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, a fost nevoită fie să renunțe la visele ei sau cel puțin să le amâne, în anumite cazuri, pentru a-i fi alături și pentru a crește copiii. De asemenea, îndrăgitul prezentator ne-a spus și care e secretul căsniciei sale longevive, precum și cum gestionează momentele tensionate: „Pentru noi orice ceartă este insuportabilă, fiindcă ne iubim prea mult pentru a pierde timpul astfel”.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Chiar și când ai luat pauză de la televiziune, tu – la fel ca și Cristina, soția ta – ai fost mereu în atenția publicului, pentru că ai făcut diverse talk-show-uri pe paginile tale de socializare. Cum e să fii permanent monitorizat de ochii vigilenți ai presei și nu numai?

E adevărat, eu și Cristina am fost primii oameni de televiziune cunoscuți din România care și-au făcut podcasturi, practic, la scurt timp de la plecarea din Kanal D. Le-am făcut cu doi ani înainte ca acestea să explodeze, în timpul pandemiei. Ne-am pliat, însă, pe alte trenduri online, care ne-au menținut în atenția opiniei publice. Nu ne putem plânge. Am ales contactul cu publicul încă de la început și, chiar dacă uneori acest contact devine mai abraziv, e unul dintre aspectele care arată că în jurul nostru există încă un grad destul de mare de atractivitate.

madalin ionescumadalin ionescu

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu îi critică dur pe bărbații care sunt infideli: „Nu ești mulțumit de viața cu partenera? Desparte-te!'. Prezentatorul TV mărturisește că nu și-ar putea înșela niciodată soția, pe Cristina Șișcanu

Citește și: Povestea de dragoste dintre Sore și Mihai Bendeac: au fost împreună câteva luni și s-ar fi despărțit din cauza unor fotografii indecente / Actorul a suferit enorm: „Mi-am pierdut încrederea în femei'

Citește și: Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la 22 de ani. Și-a schimbat look-ul radical: s-a vopsit, și-a pus piercing în nas și pozează ca un model

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, a renunțat la visele ei sau le-a amânat

Ce înseamnă Cristina pentru tine și cum ți-a schimbat viața de când sunteți împreună? Pentru ce îi ești
cel mai recunoscător soției tale?

Cristina mi-a demonstrat că există iubire cu adevărat! Este o femeie care de multe ori a renunțat la visele ei sau le-a amânat pentru a îmi fi alături și pentru a-mi crește copiii. A încasat atâtea lovituri pe nedrept și le-a suportat în tăcere și cu o demnitate dincolo de limitele normalului, încât nu o să-i pot fi vreodată suficient de recunoscător, indiferent ce aș face pentru ea.

Mi se pare foarte emoționant că, după mai bine de un deceniu, voi nu vă sfiiți să vă arătați sentimentele în public și că păreți la fel de îndrăgostiți ca la început. Care este secretul căsniciei voastre longevive?

E clar că am avut și avem o chimie teribilă, dar faptul că avem viziuni comune despre viață și realitate ne-a ajutat cel mai mult. Mai mult, noi nu suntem în competiție unul cu celălalt și chiar în momentele în care avem păreri diferite nu facem din asta un prilej de destabilizare a celuilalt, de jigniri sau de luptă surdă.

Mădălin Ionescu: „Pentru noi orice ceartă este insuportabilă”

Momentele dificile din cuplu cum le gestionați? De la ce pornesc de obicei certurile și cine este cel mai împăciuitor dintre voi?

Pentru noi orice ceartă este insuportabilă, fiindcă ne iubim prea mult pentru a pierde timpul astfel. Ne consumăm enorm în momentele respective. Niciuna nu ține, însă, mai mult de câteva ore. Nu ne jignim și facem totul pentru a depăși momentul cât mai repede. Cred că ea e mai împăciuitoare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton