Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția! Vedeta a purtat o rochie inedită, cu glugă

 Matei Bianca
.

Mădălina Ghenea a avut o apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția! Actrița a făcut senzație pe covorul roșu. Vedeta a purtat o rochie de un bej auriu, care i-a pus în valoare silueta de invidiat și bronzul. Ea a reușit să atragă toate privirile la evenimentele festivalului. Iată ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mădălina Ghenea atrage toate privirile atunci când merge la evenimente. Ei bine, vedeta a avut apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a purtat o ținută care i-a scos în evidență silueta de invidiat pe care o are, dar și bronzul perfect.

mada1mada1

Citește și: Cum se descurcă Mădălina Ghenea ca mamă singură: „Eu sunt și mamă, și tată. Mi-am dorit-o foarte mult'. Charlotte, fiica ei și a lui Matei Stratan, a împlinit 7 ani

Citește și: Mădălina Ghenea, agresată de angajatul unei companii aeriene. Fetița vedetei a asistat la întreaga scenă: „Comportament complet nepotrivit față de doi copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați”

Citește și: Cristina Spătar, pictorial incendiar în revista VIVA!, în rochii decoltate și mulate. Cât de sexy este artista la 52 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria, fiica regretatatului Adrian Păunescu, despre semnificația ultimei poezii a tatălui ei și motivul pentru care intrase în politică: „Sunt revoltată. Mai sunt câțiva care ori iau în râs, ori nu înțeleg…'

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea a strălucit din nou pe covorul roșu de la prestigiosul Festival de Film de la Veneția, unde a participat la premiera filmului „Queer', în care joacă Daniel Craig, dar și la un eveniment special dedicat femeilor puternice.

Actrița a impresionat pe toată lumea cu o ținută frumoasă, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Pentru această ocazie, vedeta a ales o rochie de un bej auriu, care s-a potrivit perfect cu pielea ei bronzată.

Ținuta, de o eleganță simplă, dar sofisticată, i-a evidențiat silueta subțire, decolteul și picioarele lungi. Un detaliu inedit al rochiei a fost gluga, cu care actrița s-a jucat în fața fotografilor, oferindu-le acestora cadre spectaculoase.

Pentru a lăsa rochia să fie în centrul atenției, Mădălina Ghenea a optat pentru o coafură simplă, cu părul lăsat liber. Ea a ales și o pereche de pantofi eleganți, care i-au scos în evidență picioarele frumoase.

Actrița a fost invitată la evenimentul „Donna e Diva'

Pe lângă apariția pe covorul roșu, Mădălina Ghenea a fost invitată la evenimentul „Donna e Diva', care celebrează femeile puternice. În cadrul acestei ceremonii, Georgina Rodriguez a fost premiată cu trofeul „Femeia Anului' pentru serialul său de succes, „Soy Georgina'.

Mădălina Ghenea, stabilită de mai mulți ani în Italia, a demonstrat încă o dată că se simte ca acasă în această țară. Actrița este mereu primită cu brațele deschise la astfel de evenimente importante.

Ce vedete au fost premiate la ceremonia „Donna e Diva' de la Veneția

Pe lângă Georgina Rodriguez, care a fost premiată cu trofeul „Femeia Anului' pentru serialul său de succes, „Soy Georgina', următoarele vedete au fost premiate la ceremonia Diva E donna de la Veneția: Moran Atias a primit premiul Diva e Donna International 2024, Alessia Orro a fost premiată cu Diva e Donna Sport Best Award, Vittoria Schisano a fost premiată pentru serialul „The Life You Wanted' cu Diva e Donna Award for TV Series, Jessica Notaro a obținut Diva e Donna 2024 – Humanitarian Award, Anna Falchi a fost recompensată cu Diva e Donna 2024 – TV Show Award pentru emisiunea „Unestate italiana', și Simona Branchetti a câștigat Diva e Donna 2024 – Journalism Award.

Sursa foto: filmnow.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton