Mădălina Ghenea, declarație rară despre viața ei amoroasă: ”Nu am fost căsătorită niciodată și nici nu o voi face, nu cred în instituția căsătoriei”

 Oana Popoiag
.

Aflată în izolare în Milano, împreună cu fetița ei, Charlotte, Mădălina Ghenea este foarte activă pe Instagram, unde își ține la curent fanii cu detalii din viața sa. Recent, într-o serie de postări video pe Instastory, vedeta le-a răspuns curioșilor la diferite întrebări, atingând astfel un subiect pe care în mod normal preferă să nu-l abordeze: cel al căsătoriei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În plină pandemie de coronavirus, Mădălina Ghenea se află în izolare în Italia, alături de fetița ei, Charlotte. Din apartamentul său milanez, frumoasa româncă ține legătura cu fanii prin intremediul rețelelor sociale, unde este asaltată de numeroase curiozități.

Mădălina Ghenea, despre căsătorie

Recent, Mădălina a făcut pe Instastory o sesiune de întrebări și răspunsuri, tocmai pentru a satisface o parte din curiozitățile publicului. În acest fel, bruneta a ajuns să abordeze un subiect pe care îl evită în mod normal: cel al vieții personale. Mai precis, al căsătoriei.

'Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei', acesta a fost răspunsul Mădălinei la întrebarea unui urmăritor. Astfel, vedeta a făcut lumină în privința trecutului său amoros, după ce de-a lungul timpului s-au făcut numeroase speculații cu privire la starea ei civilă.

La începutul lui februarie 2020, cea mai sexy româncă făcea publică noua sa relație, cu tânărul Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai bogat om de afaceri din Italia.

Câte kilograme are Mădălina Ghenea

În aceeași serie de Instastories, Mădălina Ghenea a vorbit despre greutatea sa, explicând că, la o înălțime de 1’80, cântărește 54 de kilograme. Întrebată ce produse de beauty folosește în mod special, Mădălina a dat un răspuns la care nu te-ai fi așteptat, poate, în condițiile în care are acces la cele mai luxoase și costisitoare creme din lume: uleiul de cocos, pe care îl consideră bun la orice.

Mădălina GheneaMădălina Ghenea

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton