Mădălina Ghenea: top cele mai sexy apariții pe covorul roșu

 Oana Popoiag
.
Mădălina GheneaMădălina Ghenea

Apariția Mădălinei Ghenea la Oscar, săptămâna trecută, a dovedit, dacă mai era nevoie, că românca poate face senzație chiar și în aceeași încăpere cu cele mai frumoase femei din lume. Iată topul celor mai sexy apariții ale frumoasei brunete în ultimul an, la evenimente din lumea filmului.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, dar și o actriță cu un CV impresionant, ce numără filme precum 'Youth' (cu Michael Caine și Harvey Keitel) sau 'Don Hemingway' (cu Jude Law). De aceea, este firească prezența sa la evenimentele cele mai importante din lumea filmului, unde de fiecare dată a făcut furori cu fizicul său impresionant.

Mădălina Ghenea: 'După un anumit nivel, calitățile fizice nu contează foarte mult'

În ciuda frumuseții care pare că poate deschide orice ușă, iată ce ne-a declarat Mădălina Ghenea: 'De principiu, după un anumit nivel, calitățile fizice nu contează foarte mult. Calitățile fizice nu fac diferența în momentul în care intri într-o competiție cu alte persoane care au aceleași calități. Acela este momentul în care cunoștințele sunt deasupra calităților fizice, și ele sunt cele care fac diferența (…) Cred că determinarea este calitatea pe care trebuie să o aibă cineva în momentul în care dorește să realizeze ceva în orice domeniu. Dincolo de asta, există muncă și iar muncă.'

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton