Mădălina Maricuț și Daniel Ungureanu s-au despărțit, deși au plecat împreună de la Insula iubirii: „Nu mai suntem împreună!”/ Concurentul s-a filmat în tandrețuri cu o dansatoare din club

 Matei Bianca
.

Este o veste care reușește să surprindă publicul de la Insula iubirii! Mădălina Maricuț și Daniel Ungureanu s-au despărțit, deși au plecat împreună din Thailanda. Cei doi au pus punct relației de iubire pe care o aveau, astfel că fiecare a decis să meargă pe drumul lui. Anunțul a fost făcut de ispită, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Și asta nu este tot! Concurentul s-a filmat în tandrețuri cu o dansatoare din club și a publicat imaginile pe Instagram.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mădălina Maricuț și Daniel Ungureanu au decis să plece împreună de la Insula iubirii, deoarece Maria Covasa, fosta iubită a concurentului, s-a despărțit de el în emisiunea de la Antena 1. Cei doi au format un cuplu și în România, însă acum au decis să meargă pe drumuri separate. Ispita și concurentul de la Insula iubirii s-au despărțit, iar el s-a filmat în tandrețuri cu o dansatoare dintr-un club.

mada3mada3

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Maria Covasa și Dani Boy, după ce s-au despărțit la Insula Iubirii. El a rămas cu ispita Mădălina Maricuț, dar a înșelat-o cu fosta iubită a ispitei Beni: „El s-a combinat cu ea să afle…”

Citește și: Cum arăta Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii în urmă cu 8 ani. E total schimbată: se îmbrăca în ținute de birou și se machia discret

Citește și: Andreea Bostănică, surprinsă în club alături de Abush, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului. S-au afișat în ipostaze tandre, chiar sub privirile mamei influenceriței

Citește și: Daliana și Răzvan Simion, pictorial de poveste în VIVA! de septembrie după ce au devenit soț și soție: „Am avut cea mai frumoasă nuntă, însă numai noi știm cât am muncit la fiecare detaliu”

Mădălina Maricuț și Daniel Ungureanu s-au despărțit, deși au plecat împreună de la Insula iubirii

Mădălina Maricuț a desfășurat o sesiune se întrebări și răspunsuri cu fanii ei de pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de persoane. Internauții au fost curioși să afle detalii din viața ei, după participarea la emisiunea de la Antena 1.

Un fan a întrebat-o pe ispita de la Insula iubirii dacă mai este împreună cu Daniel Ungureanu. Fără a sta prea mult pe gânduri, ea a transmis că s-au despărțit.

„Nu, nu mai suntem împreună!', a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

În urmă cu doar o seară, Daniel Ungureanu s-a filmat în tandrețuri cu o dansatoare din club. El a ieșit în oraș cu fostul iubit al Simonei Butură, Claudiu Dragotă, și a publicat pe Instagram imagini când el și dansatoarea, fiind la distanță unul de celălalt, formează o inimă din mâini.

Daniel Ungureanu a înșelat-o pe Mădălina Maricuț cu fosta iubită a ispitei Beni

După terminarea filmărilor de la Insula iubirii și revenirea în România, relația dintre Daniel Ungureanu și Mădălina Maricuț a avansat rapid. Cu toate acestea, concurentul nu a rezistat mult tentațiilor și a înșelat-o pe Mădălina Maricuț cu fosta iubită a ispitei Beni.

„El s-a combinat cu ea, de fapt, să afle chestii despre mine și despre Maria', a precizat ispita Beni în emisiunea de la Antena 1.

Deși trădată în dragoste, Mădălina Maricuț a ales să îl ierte și, mai mult, a continuat să găsească scuze pentru comportamentul lui.

Nu am trecut niciodată peste trădare, nu pot să concep așa ceva, însă fiind circumstanțele respective și ieșind dintr-o relație de 5 ani și jumătate, am zis ok, nu știe nici măcar el ce se întâmplă cu el. Am încercat să-i găsesc scuze', a declarat Mădălina Maricuț.

Ce s-a întâmplat între Maria Covasa și Daniel Ungureanu, la Insula iubirii

Daniel Ungureanu și Maria Covasa au venit împreună la Insula iubirii, deoarece au vrut să-și testeze relația. În emisiunea de la Antena 1, concurenta s-a apropiat de ispita Marcel Andrei, dar și de Alin Simoiu, în timp ce el a creat o legătură cu Mădălina Maricuț.

La ultimul bonfire din Thailanda, Maria Covasa a decis să se despartă de iubitul ei și să plece singură de pe insulă. Pe de altă parte, Daniel Ungureanu și Mădălina Maricuț au luat decizia de a pleca împreună din acest reality show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton