Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret. Primele imagini de la cununia civilă / EXCLUSIV

.

Vestea zilei în showbiz! Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret!Prezentatoarea Meteo de la PRO TV a ales să facă și cununia civilă și ceremonia religioasă în aceeași zi, într-un cadru restrâns!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret! Surriza a fost una de proporții, pentru că nimeni nu se aștepta la asemenea veste. Evenimentul a fost unul discret și a avut loc în prezența famiilor mirilor și a prietenilor apropiați.

Magda-Palimariu-s-a-casatorit-1Magda-Palimariu-s-a-casatorit-1

Magda Pălimariu de la PRO TV s-a căsătorit în secret

Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret! Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1 și se pare că în aceeași zi vedeta a făcut și ceremonia religioasă. Slujba a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, din centrul Capitalei.

Vedeta a purtat o rochie albă, mulată, fiind în centrul atenției. Partenerul prezentatoarei a optat pentru un costum bleumarin. Momentan, nu se cunosc prea multe date despre bărbatul căruia i-a spus da.

Citește și: Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat:”Am atâta dragoste de dăruit”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Magda Pălimariu înainte de televiziune și de ce a renunțat la acea meserie.Cum a fost când a intrat prima oară în direct, la PRO TV

Citește și: Românca Romina Gingașu s-a căsătorit cu miliardarul Piero Ferrari.Nunta a fost organizată în secret

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya:„Am stabilit să…'/ EXCLUSIV

Magda Pălimariu a mai fost căsătorită cu Piticu de la trupa Simplu

Magda Pălimariu, care s-a căsătorit în secret, a mai fost măritată și a divorțat în mare secret în urmă cu cinci ani.

„Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea', ne-a povestit ea, întrebată în trecut dacă mai crede în dragoste după divorț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton