Mama Cristinei Rotaru de la Insula iubirii o atacă pe Diandra Moga, după ce ispita a vorbit despre relația cu Andrei Rotaru: „Victimizarea e prea târzie! Ați distrus sufletul copilului meu. Rușine!”

.

Mama Cristinei Rotaru o atacă pe Diandra Moga, ispita care a avut o relație cu Andrei Rotaru în emisiunea Insula iubirii. După ce ispita a vorbit despre legătura lor, mama fostei concurente a acuzat-o pe aceasta că este o femeie ipocrită și știe doar să se viztimizeze. Femeia a ținut să precizeze faptul că atât Diandra Moga, cât și ginerele ei au distrus sufletul fiicei sale și că acum încearcă să se justifice doar pentru imagine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mama Cristinei Rotaru face declarații ori de câte ori are ocazia despre fiica ei, Andrei Rotaru și Diandra Moga. După ce s-au terminat filmările pentru Insula iubirii și participanții au revenit în România, ispita a făcut declarații despre legătura profundă pe care a avut-o cu fostul concurent. Acum, însă, mama Cristinei Rotaru a ieșit în față și a vorbit despre mărturisirile făcute de tânără.

diandra-moga-cristina-rotaru4diandra-moga-cristina-rotaru4

Citește și: Ce s-a întâmplat între ispita Diandra Moga și Andrei Rotaru, după întoarcerea de la Insula Iubirii: 'Nu poți să sari dintr-o relație în alta. Eu știu cât am suferit…'

Citește și: Mama Cristinei Rotaru a răbufnit la adresa lui Andrei Rotaru, după ce a văzut noi imagini cu el și ispita Diandra Moga, la Insula iubirii. Femeia a avut o reacție dură: „Mi-e scârbă de așa ginere…'

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cele mai spectaculoase rochii: invitații au avut dress-code-ul black tie

Citește și: Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Așa cum am visat amândoi'. Gina Pistol a cântat „Se mărită Mona', iar Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, a lipsit

Mama Cristinei Rotaru de la Insula iubirii o atacă pe Diandra Moga, după ce ispita a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andrei Rotaru

Mama Cristinei Rotaru a lansat un atac dur la adresa Diandrei Moga, ispita care a avut o relație cu Andrei Rotaru în timpul show-ului de la Antena 1. După ce ispita a vorbit deschis despre legătura sa cu fostul concurent, femeia a reacționat imediat și a acuzat-o pe aceasta că este ipocrită și știe doar să se victimizeze.

Femeia care i-a dat viață fostei concurente a ținut să precizeze faptul că atât Diandra Moga, cât și ginerele ei au distrus sufletul fiicei sale și că acum încearcă să se justifice doar pentru imagine.

„Victimizarea e prea târzie, doar pentru imagine. Dar imaginea ai arătat-o pe insulă. Ați distrus sufletul copilului meu și acum vă dați filozofi. Rușine amândurora. Sunteți grețoși și diabolici', a scris ea pe platforma TikTok.

Ce s-a întâmplat între ispită și Andrei Rotaru, după întoarcerea de la Insula iubirii

Diandra Moga a vorbit despre întoarcerea sa de la Insula iubirii și despre relația pe care a avut-o cu Andrei Rotaru după revenirea din Thailanda. Fostul concurent era pregătit să înceapă o nouă poveste de dragoste cu ea, dar ispita avea anumite temeri.

Odată ajunși în România, el a arătat clar că își dorește o relație serioasă cu ispita, însă Diandra Moga a fost rece și nu s-a implicat atât de repede. Ea a explicat că încă simțea nevoia de a se vindeca după o relație anterioară, în timp ce Andrei Rotaru își dorea să avanseze rapid, fiind reticent la ideea de a rămâne singur.

După ce am aterizat în România la câteva zile, eu eram la mall, a venit până acolo 10 minute să mă vadă. Am stat, am povestit puțin. El era fericit, deja făcea demersurile necesare să se arunce într-o relație cu mine. Doar că nu mi se pare ok. Am avut niște îndoieli. Nu poți să sari dintr-o relație în alta, eu știu cât am suferit eu din relația mea și n-aș fi putut la momentul respectiv.

Aveam nevoie să mă vindec, nu puteam să am deja senzația că o să fie perfect cu alt om. Și ce m-a speriat pe mine cel mai tare la Andrei a fost faptul că îl vedeam că nu poate să stea nicicum singur. El cu el, în prezența lui, nu suporta să stea absolut deloc. Ăsta era un mare semn de întrebare pentru mine, că eu stau cu mine și îmi sunt cel mai bun prieten', a spus ispita de la Insula iubirii în interviul pe care l-a acordat la Antena Play, conform wowbiz.ro.

Diandra Moga și Andrei Rotaru

Andrei și Cristina Rotaru au participat la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1 pentru a-și testa relația de 10 ani. El era cel care avea îndoieli legate de sentimentele soției sale, simțind că aceasta nu-i oferea suficientă afecțiune.

La scurt timp după sosirea în Thailanda, concurentul a început să se apropie de ispita Diandra Moga, cu care a avut o relație pe parcursul show-ului. Cei doi au dat impresia telespectatorilor că se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Cu toate acestea, la ultimul bonfire, Cristina Rotaru a hotărât să pună capăt relației cu partenerul ei de viață și a ales să plece alături de ispita Eric Berinde, cu care a început o nouă relație. În același timp, Andrei Rotaru a dorit să continue legătura cu Diandra Moga în România, însă aceasta l-a refuzat, deoarece voia ca el să-și rezolve mai întâi problemele din căsnicie.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton