Mama Cristinei Rotaru de la Insula iubirii, un nou atac la adresa lui Andrei Rotaru: „Stop! Deja ai încălcat orice limită a familiei mele. Gata cu victimizarea, suntem toţi disperaţi!”

 Matei Bianca
.

Mama Cristinei Rotaru de la Insula iubirii a adresat un nou atac dur la adresa lui Andrei Rotaru. Femeia se află într-o situație disperată, după ce a văzut noi imagini cu ginerele ei și a observat cât de mult suferă fiica ei în emisiunea de la Antena 1. Mama concurentei de la Insula iubirii l-a rugat pe soțul acesteia să se oprească din a se victimiza, deoarece fiica ei este o victimă în toată această întâmplare nefericită din familia lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina și Andrei Rotaru s-au distanțat foarte mult la Insula iubirii, iar mama ei a urmărit imagini la care nu s-ar fi gândit vreodată. Femeia este foarte supărată pe ginerele ei și îl acuză prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, mama concurentei a adresat un nou atac la adresa lui Andrei Rotaru. Ea se află într-o situație disperată și cere ajutor pentru situația prin care fiica ei trece.

tanta1tanta1

Citește și: De ce a convins-o Eric Berinde pe Cristina Rotaru să-și scoată verigheta: „M-am asigurat că parcursul ei va continua fără…'. Cei doi s-au apropiat foarte mult la Insula iubirii

Citește și: Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat! Ispita de la Insula iubirii a convins-o pe concurentă să renunțe la verighetă: „Îmi place de el! Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret!'

Citește și: Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim. Actorul din Las Fierbinți este primul lui prieten adevărat: „M-am mutat în București, eram pierdut, nu știam nimic, dar…'

Citește și: Ce a gândit Lili Sandu atunci când l-a cunoscut pe Silviu Țolu, actualul ei logodnic: „Eram la micul-dejun și când s-a întors și i-am văzut ochii ăia am zis: Doamne! Am avut o senzație foarte ciudată”/ De ce nu se căsătoresc

Mama Cristinei Rotaru de la Insula iubirii, un nou atac la adresa lui Andrei Rotaru

Mama Cristinei Rotaru a lansat un nou atac dur la adresa ginerelui său, acuzându-l că i-a adus familia în pragul disperării. Femeia, profund afectată de situația în care se află fiica sa, a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, mesaj prin care îl acuză pe Andrei Rotaru că a profitat de iubirea sinceră a soției lui și că a încălcat toate limitele acceptabile în cadrul familiei lor.

Mai mult decât atât, mama concurentei de la Insula iubirii a făcut un apel la justiție, declarând că este pregătită să-și apere onoarea și familia în instanță.

„Andrei Rotaru, stop! Deja ai încălcat orice limită a familiei mele. Gata cu victimizarea, suntem toţi disperaţi pentru ce scoţi pe gură şi îți acuzi soţia de 10 ani. Ai profitat de iubirea ei pură, mi-ai adus fata în pragul disperării. Dacă unul din familia voastră aveți curajul să vă judecaţi cu mine, vă aştept în cele mai înalte tribunale. Trădători! Şi acuzatori fără dovezi', a scris femeia pe pagina sa personală de Facebook.

Femeia se află într-o situație disperată

În încheierea mesajului pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, mama Cristinei Rotaru a adresat și o rugăciune pentru fiica sa, exprimându-și speranța că aceasta își va găsi fericirea și liniștea în viitor. Femeia se află într-o situație disperată.

„Doamne, pentru copilul meu mă rog. Să aibă o viaţă frumoasă, să fie sănătos şi fericit şi să se bucure în fiecare zi de iubirea Ta. Ocroteşte-l, Doamne, şi fereşte-l de toate ce îi vor apărea în cale. Amin!', a mai adăugat ea.

Ce s-a întâmplat între Cristina și Andrei Rotaru, la Insula iubirii

Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu', unde s-au și căsătorit ulterior. După o relație frumoasă de 10 ani, cei doi soți au decis să participe la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, deoarece el a vrut să o testeze pe soția lui.

Cu toate acestea, cel care a picat în ispită a fost chiar concurentul, care a început o relație cu ispita Diandra Moga. Între cei doi s-a creat o legătură, iar în emisiune au stat mereu împreună și au discutat despre viitor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton