Mama Cristinei Rotaru a răbufnit la adresa lui Andrei Rotaru, după ce a văzut noi imagini cu el și ispita Diandra Moga, la Insula iubirii. Femeia a avut o reacție dură: „Mi-e scârbă de așa ginere...”

 Matei Bianca
.

Mama Cristinei Rotaru a răbufnit la adresa ginerelui ei, Andrei Rotaru, după ce a văzut noi imagini cu el și ispita Diandra Moga, la Insula iubirii de la Antena 1. Femeia a avut o reacție dură, deoarece a fost profund deranjată de comportamentul pe care concurentul l-a avut în emisiune. Ea a transmis un mesaj acid prin intermediul rețelelor de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Au apărut noi imagini la Insula iubirii cu Andrei Rotaru și Diandra Moga, iar mama Cristinei Rotaru le-a văzit și a răbufnit. Femeia a transmis un mesaj acid la adresa ginerelui său, după ce a urmărit cu atenție emisiunea de la Antena 1.

cristina1cristina1

Citește și: Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru: „Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Mult noroc!'

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Mama Cristinei Rotaru a răbufnit la adresa lui Andrei Rotaru, după ce a văzut noi imagini cu el și ispita Diandra Moga, la Insula iubirii

În urma difuzării unor imagini la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, în care Andrei Rotaru apare tot mai apropiat de ispita Diandra Moga, mama Cristinei Rotaru a avut o reacție extrem de dură. Vizibil afectată de comportamentul ginerelui ei, femeia a răbufnit la adresa acestuia și a transmis că îi e scârbă de comportamentul pe care acesta îl are în emisiune.

„Mi-e scârbă de așa ginere…', a scris femeia la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Femeia susține că ginerele ei i-a distrus viața fiicei sale

În urmă cu doar câteva zile, mama Cristinei Rotaru a mai transmis un mesaj revoltător prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare. Femeia a susținut faptul că ginerele ei i-a distrus viața fiicei sale. Mama concurentei de la Insula iubirii a cerut ajutorul persoanelor de specialitate, mărturisind că fiica ei este în depresie și suferă foarte mult.

Mai mult decât atât, ea a anunțat că Andrei și Cristina Rotaru au divorțat după participarea la emisiunea de la Antena 1.

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, vă iubesc cu inima, vă respect și apreciez pentru empatia acestor suflete de români, dar Andrei Rotaru, pentru familia mea, nu va exista în veci. Amin! Sunt datoare, ca mamă, să vă spun că da, au divorțat după Insula iubirii. Dar fata mea este sub influența și manipularea fostului soț; este nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător. Nu-l acuz, dar îi sugerez un examen de specialitate în domeniul sănătății. A distrus viața copilului meu, un suflet pur și credincios, cu obsesii. Fata mea nu a greșit în 10 ani nici măcar cu o privire. Ajutați-mi fata, oameni cu pregătire psihologică. Sunt disperată ca mamă. Oameni frumoși, sunt o mamă singură și bunică. Nu accept și nu permit așa ceva în veci. Amin! Iertare!', a scris aceasta pe Facebook.

Cristina Rotaru s-a despărțit de soțul ei, Andrei Rotaru, la Insula iubirii

Cristina Rotaru a ales să se despartă de soțul ei, Andrei Rotaru, în cadrul emisiunii Insula iubirii. După ce a urmărit secvențele cu soțul ei și ispita Diandra Moga, concurenta a ajuns la concluzia că nu mai poate continua relația, punând capăt celor 10 ani petrecuți împreună cu partenerul ei de viață.

Cei doi au venit împreună la emisiune, deoarece și-au dorit să testeze relația de iubire pe care o au. Cu toate că păreau de nedespărțit, lucrurile au luat o altă întorsătură în emisiunea de la Antena 1.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton