Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere: "Așa vă băgați în casa copiilor. Dacă tăceai..." / Cum a reacționat Daniela Iliescu

.

Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua sa de naștere. Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu a împlinit 3 ani și, precum era de așteptat, mesajele de felicitare și urări de bine au curs pe rețelele de socializare. Printre acestea s-a numărat și unul al mamei Geta, care a stârnit un val de critici. Iată de ce și cum a reacționat Daniela Iliescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, familia Sterp nu prea a fost lipsită de scandaluri, fiind în mijlocul controverselor din diverse motive. De data aceasta, au ajuns din nou sub lupa internauților, după ce mama Geta a transmis un mesaj de ziua nepotului ei, care a atras o serie de critici. Toată lumea a sărit în apărarea Danielei și până la urmă a reacționat și partenera lui Culiță Sterp.

mama-geta-iancu-si-culita-crop-1635431987mama-geta-iancu-si-culita-crop-1635431987

Citește și: Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Citește și: 'Este foarte urât ce face, este sindromul soacră, soacră, poamă acră…' Adriana Bahmuțeanu o critică pe Mama Geta după ce aceasta a atacat-o pe Daniela Iliescu, viitoarea ei noră / EXCLUSIV

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: „Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector”/ EXCLUSIV

Citește și: Decizia Oanei Ciocan după ce Jador a anunțat că s-au despărțit: „De acum încolo, viața mea…'. Au fost fotografiați împreună în club, dar nu au confirmat împăcarea

Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua sa de naștere

Totul a pornit de la ziua de naștere a fiului lui Culiță Sterp! Micuțul a împlinit 3 ani și a fost motiv de sărbătoare în familie. Precum era de așteptat s-au trimis o serie de mesaje de felicitare, iar printre acestea s-a numărat și unul transmis de mama Geta, bunica lui Milan. Cel din urmă mesaj a atras o serie de reacții pe internet, mulți răbufnind și sărind în apărarea Danielei Iliescu, după ce mama Geta i s-a adresat lui Milan drept „mamă' în loc de „mamaie' ori „bunică'. 

„Azi e ziua ta Milan! Împlinești 3 anișori! Mă rog lui Dumnezeu să te crească mare, voinic și sănătos!!! Să ai parte de cea mai frumoasă copilărie ! Mama te iubește mult', a transmis mama Geta, în mediul online, urmând apoi un val de reacții.

„Dacă tăceai, azi puteai să îl feliciți în persoană', „Vedeți-vă locul, că fiecare are o singură mamă”, „Bunică, tu ești bunica lui. Așa vă băgați în casa copiilor. Să vă fie rușine”, „Mamaaa nuuu, mamaia/ buna. Și mai și vorbești prost de nora, MAMA copilului”, „Ferească Dumnezeu, mamaie, bunica, nu mama, că deja mai aveți oleacă unele soacre și credeți că voi ați născut nepoții”, au fost o parte din mesajele transmise după apelativul folosit de mama Geta.

Și Getuța Sterp a fost criticată după ce a postat o poză cu fratele ei, Culiță și soțul ei

La rândul ei, nici mezina familiei, Getuța Sterp, fiind aspru criticată pentru că a postat o fotografie cu fratele ei, Culiță, și soțul ei, Sebastian, mulți sesizându-se că din cadru lipsește și cumnata ei, Daniela Iliescu.

De frumoși sunteți frumoși, daaar… Mi se pare mie sau e puțin cu subînțeles poza?„, i-a scris cineva, iar răspunsul Getei a venit imediat: „Sunteți de groază. Am găsit poza în telefon, de la un clip în care am fost și chiar mi-am dat seama că e prea frumoasă să nu o postez. Subînțeles de ce? Pentru ce?

Altcineva a întrebat-o direct: „Dar o poză și cu Daniela nu ai găsit?” Și de această dată Geta Sterp a venit cu răspunsul: „Din păcate, cred că nu avem nicio poză împreună”.

Cum a reacționat Daniela Iliescu

Daniela Iliescu a încercat să stea departe de scandaluri, mai ales după intervenția mamei Geta în emisiunea lui Cătălin Măruță, când a spus că nu ar băga în foc pentru Culiță, că nu ar înșela-o pe Daniela. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și a urmat o serie de evenimente.

Daniela spunea că nu va mai da curs comentariilor, dar un mesaj a făcut-o să răspundă de această dată.

Printre altele, cineva i-a transmis: „Tu ai suferit și suferi din cauza familiei soțului tău. Capul sus, tu ești o finuță'. Nu a mai răbdat să nu spună nimic și a răspuns: „Mulțumesc, dar treceți peste. N-am pentru ce să sufăr că n-am pierdut pe nimeni'.

Pe rețelele de socializare au fost și multe comentarii legate de absența mamei Geta si a mezinei Getuta de la petrecerea organizată în cinstea lui Milan, iar Daniela a ținut să precizeze ca inclusiv cele două au fost invitate. Ileana și Iancu Sterp, în schimb, nu au lipsit de la aniversarea nepotului lor.

„Au venit verișorii și toate persoanele care și-au dorit să fie alături de noi și Milan. Noi am invitat pe toată lumea”, a răspuns partenera lui Culiță Sterp tuturor, pentru pune punct speculațiilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton