Marcel Andrei de la Insula iubirii răbufnește la adresa Mariei Covasa, după ce a spus că au păstrat legătura de când el e într-o relație cu Armina Grigoraș: „Ești frustrată, ești geloasă pe relația mea!”

 Matei Bianca
.

Marcel Andrei de la Insula iubirii a făcut acuzații grave și jigniri la adresa Mariei Covasa, după ce fosta concurentă a dezvăluit că au păstrat legătura de când e într-o relație cu Armina Grigoraș și de când s-au întors de la filmările pentru emisiunea de la Antena 1. „Maluma de România' își dorește să fie lăsat în pace și spune că fosta iubită a lui Daniel Ungureanu a făcut declarații false despre el. Marcel Andrei este revoltat pe ce a auzit la adresa lui și a făcut câteva mărturisiri cu privire la scandalul dintre el și fosta concurentă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Marcel Andrei se află în mijlocul unui nou scandal, după ce Maria Covasa a dezvăluit că au păstrat legătura în timp ce el era într-o relație cu Armina Grigoraș. „Maluma de România' a negat orice implicare romantică și a făcut acuzații grave la adresa fostei concurente, Ispita de la Insula iubirii a subliniat faptul că fosta iubită a lui Daniel Ungureanu încearcă să-i afecteze relația pe care o are cu logodnica lui din gelozie.

marcel-andrei-armina3marcel-andrei-armina3

Citește și: „Când ți-e frică să nu pierzi ceva, vrei să-l ții într-o cușcă. Eu am mai vorbit cu Marcel, m-a căutat'. Maria Covasa de la Insula iubirii, reacție acidă după ce Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei, a comparat-o cu un câine

Citește și: Maria Covasa a plecat singură de la Insula Iubirii, iar Alin Simoiu a respins-o când au ajuns în țară. Cum a început, de fapt, relația dintre ea și ispita Beni: „I-am zis să țină secret, dar…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Au fost căsătoriți un an și au pierdut un copil: „Am descoperit că sunt însărcinată în perioada divorțului'

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au sărbătorit 6 ani de căsătorie! Nunta a avut loc în Budapesta, iar mireasa era însărcinată cu gemenele / Imagini emoționante

Marcel Andrei de la Insula iubirii, acuzații grave și jigniri la adresa Mariei Covasa, după ce fosta concurentă a dezvăluit că au păstrat legătura de când e într-o relație cu Armina Grigoraș

Marcel Andrei este în centrul unui nou scandal, după ce Maria Covasa a dezvăluit că cei doi au păstrat legătura chiar și după ce el a început o relație cu Armina Grigoraș și au revenit din Thailanda. „Maluma de România' a negat toate declarațiile pe care fosta concurentă le-a făcut despre el și a acuzat-o pe aceasta că încearcă să-i distrugă relația frumoasă pe care o are cu logodnica lui.

„Având în vedere că pe durata emisiunii am vorbit că o să rămânem amici, mi-a spus și ea că vrea să rămânem amici. Am zis ok, ce s-a întâmplat în Thailanda, s-a întâmplat. După ce am ajuns în România, Bianca, cea care a lucrat cu noi, ne-a zis să ne întâlnim cu toții să facem un fel de podcast, să stăm la o terasă și așa mai departe. Atunci, eu am vorbit cu ea să ne vedem, să vină în București. Intenția mea a fost să ne întâlnim, dar ca amici, atâta tot. N-a venit, eu am plecat în Tenerife. Nefiind aici, eu n-am văzut ce s-a întâmplat în emisiune, să văd cât de ordinară a fost și că a jucat la două capete. Când am ajuns în Tenerife, am mai primit un mesaj de la ea să ne pregătim de reality show.

Deci, am vorbit atunci în România, în Tenerife și după aia în Dubai. Eu i-am sunat pe toți, și pe Teo și pe Radu, și mai mulți prieteni de-ai mei să-i întreb ce s-a întâmplat cu hate-ul pe care l-am primit. Aveam un milion de comentarii numai aiurea, având în vedere că nu făcusem nimic, că era un reality show. Am sunat-o și pe ea, doar cu intenție de amic, fără să flirtez cu ea. Doar am întrebat-o ce se întâmplă, de ce am luat atâta hate.

Acum nu înțeleg de ce vrea să-mi facă rău. A început să dea mesaje și să spună că în timp ce eram cu Armina vorbeam cu ea. Cu atât mai mult cu cât, din Dubai eu i-am dat block peste tot. Dacă o persoană mi-a dat block, ce mai cauți tu să dezgrobi morții?! Pentru ce? Asta înseamnă că ești frustrată, că ești geloasă pe relația mea. Eu nu am vorbit la adresa ei în sensul rău sau să o jignesc. N-am stat să zic cu câți a umblat sau ce a făcut. Mi-am făcut relație și mi-am văzut de ea, pentru că este una serioasă. Acum am văzut că îi plac și 'peștii'. Dacă ei îi place asta, să fie sănătoasă. Eu nu am absolut nimic cu ea, dar sper să nu ne intersectăm. Îmi bagă ceartă în familie, pentru ce? Pentru nimic', a explicat ispita de la Insula iubirii pentru fanatik.ro.

Marcel Andrei: „Găsește motiv să se bage în seamă cu mine, vrea atenție. Se leagă de relația mea'

De asemenea, Marcel Andrei de la Insula iubirii nu s-a ascuns și a aruncat acuzații dure asupra comportamentului Mariei Covasa. „Maluma de România' a făcut declarații despre viața ei personală și despre faptul că fosta iubită a lui Daniel Ungureanu își dorește să se lupte în galele RXF.

„Un om normal, cu capul pe umeri își vedea de treaba lui. Mai ales că i-am dat block. Ce mai stau eu să dau în el. Sau vrea și ea să îi mai dau valoare. I-am dat destulă în emisiune, eu nu mai vreau. S-a văzut în emisiune când am vorbit cu Eric și i-am spus ca să nu-i mai dăm atâta valoare, că n-are. Uite că nu mai vreau să-i mai dau niciodată în viața asta și nu vreau să mai am de-a face cu ea niciodată. Nu vreau nici să ne intersectăm, că doamne ferește.

Să nu mai zic ce femeie este să stea să se bată la meciuri, la RXF! Găsește motiv să se bage ea în seamă cu mine, vrea atenție. Se leagă de relația mea. Eu mi-am văzut de relație, pe când la ea, ce dracu, i-a luat pe toți pe rând. Despre ce vorbim? Pe mine nu mă intersează ce face, poate să fie cu tot Bucureștiul. Nu mă interesează! Doar să-și vadă de treaba ei și atâta tot. Că vorbește prost și nu are rost, după atâta timp', a mai adăugat el.

Ce părere are Armina Grigoraș despre conflictul dintre Marcel Andrei și Maria Covasa

Și Armina Grigoraș a avut de spus câteva cuvinte importante despre conflictul dintre Marcel Andrei și Maria Covasa. Logodnica lui „Maluma de România' a ținut să menționeze faptul că nu este invidioasă pe fosta concurentă de la Insula iubirii, iar ea nu a ieșit niciodată în presă să o jignească.

Mai mult decât atât, iubita ispitei de la Insula iubirii a declarat că, din punctul ei de vedere, fosta iubită a lui Daniel Ungureanu este doar o copilă.

„Tipa se oftică pentru că Marcel i-a dat block. Ea m-a făcut pe mine invidioasă și alte apelative. Nu am pe cine să fiu invidioasă. Invidia e o boală. Plus că, eu nu am ieșit în presă să o jignesc. Sunt femeie în primul rând, nu puștoaică! Atunci când am zis că te atașezi de un câine, era cu subînțeles. Dar nu am așteptări de la fata aceea să înțeleagă! Nu am ce să zic mai mult, faptele vorbesc de la sine.

Din ce știu, Marcel a vorbit cu ea amical, până a văzut ce fel de caracter are și ce urât se comportă în emisiune! Aici se vede caracterul fiecăruia. Eu am blocat-o pentru că îmi este antipatică! Atâta tot, nu mă interesează persoana ei! Cum o interesează pe ea, a noastră! Aici arată că nu e o femeie cu capul pe umeri, ci doar o copilă care mai are multe de învățat!', a precizat logodnica ispitei pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton