De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: "Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Marcel Pavel are o căsnicie solidă, de 28 de ani, și cu toate acestea nu a făcut cununia religioasă. Artistul dezvăluie motivul care a stat în spatele acestei decizii, precum și faptul că încă mai speră ca el și soția lui să-și unească destinele în fața Domnului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai cântat probabil la câteva mii de nunți, însă, sper să nu greșesc, tu și soția ta nu ați făcut cununia religioasă, până acum. De ce?

Aşa este, am cântat la foarte multe nunți, de altfel la orice tip de evenimente, pentru că aceasta este menirea mea ca artist, să bucur sufletele oamenilor, fie că e vorba despre un eveniment fericit din viața unui om, fie că e vorba despre un concert. Într-adevăr, nu am făcut şi cununia religioasă, a fost alegerea soției mele, pe care o respect, însă încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu, în taină, alături doar de câteva persoane foarte dragi nouă.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă:„Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani'/ EXCLUSIV

Și, totuși, aveți 28 de ani de mariaj. Cum de ați rezistat atât de mult timp împreună, care este secretul în ceea ce vă privește?

Nu ştiu dacă este neapărat un secret, însă este vorba în primul rând despre respect reciproc şi despre încredere reciprocă, pentru că, dacă ele dispar, mi-e suficient de clar că nu va mai rezista acea căsnicie. Atunci când sunt divergențe, este important ca unul dintre ei să mai cedeze, iar în cazul nostru, cum soția mea e mai înțeleaptă (zâmbește), în general cedează ea.

Citește și: Antonio Banderas a anunțat că e infectat cu coronavirus, chiar de ziua lui de naștere. Actorul a împlinit astăzi 60 de ani:'Sunt încrezător că mă voi recupera'

Spune-mi drept, care e cea mai mare boacănă pe care ai făcut-o și pe care soția ta a iertat-o?

Haha, boacăne fac copiii, nu oamenii mari! Nu cred că se pune problema de boacăne într-o căsnicie, ci doar de momente mai frumoase sau mai puțin frumoase, pe care cei doi le depăşesc împreună, pe drumul pe care au pornit tot împreună.

Citește și: Julia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste.S-a despărțit de iubit. Cei doi erau împreună de doi ani

Chiar, cum ești tu, Marcel, ca soț și ca tată? Spuneai într-un interviu că ești foarte gelos… Mai e valabil? Dar în ceea ce prive te copiii, ești un părinte autoritar?

Nu sunt un tip gelos la modul obsesiv. Sigur că există şi sentimentul acesta, în doze mici, cred că dacă n-ar exista ar însemna că, de fapt, nu există iubire adevărată. Dacă se ajunge însă la gelozii prosteşti, înseamnă că nu mai există încredere, şi atunci clar totul s-a terminat. Ca părinte… cel mai bine ar fi să o întrebați pe soția mea sau pe copiii mei, mi se pare un pic ciudat să mă evaluez eu. (zâmbește) Cred că sunt relativ autoritar, însă fac asta ca o măsură de protecție pentru ei. Cu Sasha nu prea mai merge, Richard mă mai ascultă, iar cu Yuvenalia chiar nu e cazul, e un copil foarte cuminte, care îmi dă mie sfaturi. Sunt destul de grijliu cu familia mea, încerc să nu le lipsească nimic, însă nu mă zbat să le ofer lucruri excentrice. Am un principiu de viață destul de bun, zic eu, după care mă ghidez, şi anume dacă vrei să ai un fiu pentru viitor, nu îi da să mănânce peştele, ci învață-l să îl pescuiască.

Citește și: Fiica lui Arnold Schwarzenegger a născut în secret!Chris Pratt a devenit tată pentru a doua oară

Marcel-Pavel-1Marcel-Pavel-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton