Marcel Pavel evită litoralul românesc. De ce nu merge la mare în România: „Pe litoralul nostru nu, nu mai vreau. Nu stau să se uite unul și altul la mine”

 Matei Bianca
.

Marcel Pavel evită să calce pe litoralul românesc și preferă să meargă cu familia lui în destinații de vacanță din alte țări, care se află departe de România. Artistul a vorbit despre motivul pentru care nu merge la mare în țara noastră. El este deranjat de mai multe aspecte, motiv pentru care își dorește mereu să se bucure de relaxare în alte țări din lume, precum Tunisia, acolo unde a fost recent cu frumoasa lui familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel Pavel evită să calce pe litoralul românesc. De foarte mulți ani încoace, cântărețul alege să viziteze alte țări. Artistul a explicat acum de ce nu merge la mare în România.

marcel1marcel1

Citește și: Ce mesaj le-a transmis Marcel Pavel lui David Popovici și părinților lui: 'Ești fabulos! Felicitări părinților tăi care te-au educat atât de frumos, pentru implicarea şi sacrificiile făcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Marcel Pavel despre retragerea din muzică: „Sunt momente când poți fi, cumva, trist, din cauza nedreptăților care ți se fac. Au fost și momente de dezamăgire…'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Tudor cu fiul adolescent și cum gestionează schimbările din viața lui: „A înțeles un lucru esențial: când greșește, să îmi spună, pentru a-l putea ajuta. Toți greșim, dar…” Ce pasiuni are adolescentul / EXCLUSIV

Citește și: Irina Schrotter, detalii neștiute despre relația cu fiul său de 30 de ani, care locuiește în Elveția: „Prioritatea mea a fost mereu el!”. Cum se înțelege creatoarea de modă cu nora ei

Marcel Pavel evită să calce pe litoralul românesc: „Pe litoralul nostru nu, nu mai vreau. Nu stau să se uite unul și altul la mine'

Marcel Pavel a dezvăluit recent motivele pentru care evită să își petreacă vacanțele pe litoralul românesc. Artistul a declarat că alege să stea departe de plajele din România din cauza atenției nedorite pe care o primește ca persoană publică.

Mai mult decât atât, cântărețul a menționat și aspectul financiar, considerând că prețurile de pe litoralul românesc sunt exagerate comparativ cu alte destinații.

„Pe litoralul nostru nu, nu mai vreau. Fiind persoană publică, nu stau să se uite unul și altul la mine, că m-am îngrășat sau că am șapca pusă într-o parte. Trebuie să dau jos vreo zece kilograme. Dar asta contează mai puțin, important este să fiu sănătos. Iar la Mamaia e destul de scump, o sticlă bună de șampanie e mai scumpă ca-n Turcia. Ca să fac așa, o comparație', a explicat cântărețul pentru cancan.ro.

Artistul a fost în Tunisia cu familia lui

Marcel Pavel a fost în Tunisia cu familia lui, locație în care s-a bucurat de relaxare și timp de calitate alături de cele mai importante persoane din viața lui. Artistul a explicat faptul că i-a plăcut zona în care a fost, dar, cu toate acestea, nu poate declara că este preferata lui.

„Abia ce-am venit din vacanță, din Tunisia. Am fost și cu fata, băieții nu mai merg cu noi. Am stat șapte zile. Am fost pentru prima oară aici. Totul a fost ok, dar nu pot spune că-i destinația mea preferată', a mai completat el.

Ce destinații de vacanță alege Marcel Pavel

Și asta nu este tot! Marcel Pavel a mai vorbit și despre destinațiile de vacanță pe care le alege de fiecare dată. El preferă să meargă în zone de lux ale lumii, unde se bucură de relaxare și liniște.

„Prefer destinații precum Maldive, care a fost cea mai frumoasă locație în care am ajuns, sau Bali, sau Seychell. Dacă nu, Grecia, Turcia, undeva unde să stau liniștit, mai izolat', a precizat artistul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton