Mare party în Centrul Vechi! Cum se distrează vedetele de la Vocea României când nu mai sunt în fața camerelor

 Oana Popoiag
.

Înainte de începerea galelor live la Vocea României, celebra echipă a emisiunii a avut parte de o surpriză. O seara de distracție și karaoke, la un club din Centrul Vechi, de unde nu au lipsit cei patru jurați și nici prezentatorul Pavel Bartoș. Iată cum se distrează artiștii tăi preferați când nu sunt camerele pe ei.

Artiștii de la Vocea României au lăsat, pentru o seară, emoțiile și grijile deoparte și s-au distrat ca și cum nu i-ar fi privit nimeni. Adevărul este că petrecerea ce a avut loc la un club din Centrul Vechi a fost una privată, într-un cerc restrâns, ca între prieteni.

Invitații au luat parte la un show de karaoke, au dansat în fața scenei, au socializit și au făcut fotografii până târziu în noapte.

Petrecere pentru vedetele de la Vocea României

Deși extrem de obosit, proaspăt întors din primul său turneu național, care l-a purtat prin zece orașe, Smiley a făcut față cu brio unei seri 'solicitante' de distracție marca Vocea României. Artistul ne-a povestit că abia așteaptă să-l înfrunte pe Tudor Chirilă, dar și pe noile sale colege, Andra și Irina Rimes, pe care le consideră bătăioase și ambițioase.

La fel de obosită, dar nu mai puțin zâmbitoare, a fost Andra, care deși are o perioadă extrem de încărcată, nu s-a limitat doar la a dansa, ci a și urcat pe scenă pentru un mic recital.

Ca de obicei, Pavel Bartoș a fost cel mai energic, cu toate că și el trversează o perioadă solicitantă. Prezentatorul Vocea României a încheiat filmările la primul său scurt metraj, în calitate de regizor și producător, experiență care s-a dovedit cu mult mai grea decât își închipuise, după cum ne-a mărturisit. Din fericire, de Sărbători, va avea tot timpul din lume să se relaxeze alături de soție și cele trei fetițe, întrucât și-a luat o vacanță mai lungă.

Tudor Chirilă a sosit printre primii la petrecere și, deși nu a ținut să acorde interviuri, am reușit să-i smulgem câteva declarații despre înfruntarea dintre el și Smiley. 'Tradiția' artistului de a câștiga Vocea României cu elevii săi (nr a câștigat trei sezoane la rând) a fost întreruptă doar sezonul trecut, când a ieșit câștigătoare Ana Munteanu, antrenată de Smiley.

Foto: PRO TV

Citește și:

Misha este dezamăgită! Fosta soție a lui Connect-R, mesaje cu subînțeles: Oamenii nu abandonează oamenii pe care îi iubesc'

Adelina Pestrițu, vacanță surpriză în Dubai pentru iubit. Reacția lui Virgil Șteblea, după ce camerele video s-au oprit: 'Îmi dădeau lacrimile'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton