Margherita de la Clejani, certată de Dani în direct, în urma accidentului de mașină: "Poți să-ți permiți un uber sau un șofer, la un moment dat"

 Cica Cristina
.

Margherita de la Clejani face noi declarații la o lună de la accidentul în care a fost implicată, după ce condus sub influența substanțelor interzise!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani a fost invitată la Neața pentru a vorbi despre noua piesă pe care ar urma să o lanseze.

Piesa „Elicopter' ar vorbi despre origini, transformare, redescoperirea de sine și atingerea potențialului, a descris artista. Se pare că mesajul piesei ar avea legătură cu ultimele evenimente intense și mai puțin plăcute trăite de fiica Clejanilor.

Citește și: Covid-19 la Acces direct!Doi dintre invitații Mirelei Vaida au fost depistați pozitiv

Dani Oțil nu a menajat-o deloc și a întrebat-o direct dacă mai are voie să conducă, răspunsul Margheritei fiind unul sincer și la obiect: „Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil că voi avea după ce se va finaliza această problemă din viața mea. Știm cu toții că am avut un accident. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu pot vorbi prea multe despre asta, din punct de vedere legal (…) Cumva toată această poveste pe care am trăit-o și m-a ajutat să mă maturizez, am învățat foarte multe lucruri din acest eveniment mai puțin fericit din viața mea', a spus ea la Neața.

Reacția lui Dani Oțil: „Oamenii conduc mașina în tot felul de stări”

Citește și: Care este, de fapt, motivul real pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei.Prietenii au dat-o de gol!

O să fiu sincer cu tine. Sunt biciclist, motociclist. Oamenii conduc mașina în tot felul de stări, inclusiv de supărare, de nervi, de ceartă cu iubitul. Este datoria mea, măcar cu oamenii pe care îi cunosc, să fac asta. Când nu vă simțiți foarte liniștiți să conduceți, să lăsați pe altcineva. Poți să-ți permiți un uber sau un șofer la un moment dat', a spus și Dani Oțil la rândul lui.

Reamintim că Marga a provocat un accident rutier în Capitală. Ea a ajuns la IML din cauza comportamentului său suspect. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, cântăreaţa se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Citește și: Adriana Simionescu are iubit și deja i l-a prezentat lui Adrian Minune:„Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț'. Cum a reacționat artistul

Cântăreaţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă, pentru că avea un comportament bizar, poliţiştii au decis să o testeze şi cu DrugTest-ul. El a relevat faptul că artista se afla sub influenţa drogurilor.

Margherita-de-la-Clejani-1Margherita-de-la-Clejani-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton