Ipoteză șoc! Margherita ar putea fi victima presupusului iubit. Ioniță de la Clejani face declarații neașteptate: ”Este un tip extrem de periculos”

 Stamen Diana
.

Seria dezvăluirilor halucinante în cazul Margheritei de la Clejani nu se termină. Presupusul iubit al artistei are un trecut de groază, iar fiica Clejanilor ar fi una dintre victimele lui. Ioniță de la Clejani face mărturisiri neașteptate despre Theodor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ediția de seara trecută, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, a fost dezbătut subiectul monden al momentului. Prezentatorul TV susține că Margherita de la Clejani este o victimă a lui Theodor, presupusul iubit al acesteia.

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte îngrijorați pentru fata lor și fac tot ce le stă în putere ca să o aducă pe drumul cel bun.

„Marga este din nou o victimă. Eu sunt convins că este o victimă, pentru că o să vedeți mâine ce se spun celelalte victime. Marga este o victimă. Viorica și Ioniță nu știu acum pe unde să mai scoată cămașa și nu știu nici care este adevărul adevărat', a spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Zilele trecute, în presă s-a aflat că Theodor este consumator de substanțe interzise și tot el prepară niște cocktail-uri cu droguri foarte periculoase. Se pare că Margherita de la Clejani ar fi luat un astfel de cocktail chiar în ziua în care a făcut accident și a fost prinsă drogată la volan.

„Ioniță, sunt convins că era sigur când ne spunea că a luat Marga pastile de slăbit. N-a luat pastile de slăbit. A luat acest cocktail făcut de băiatul ăsta. A făcut și el tot ce a făcut pentru copiii lui', a continuat prezentatorul. 

Citește și: Detalii șocante au ieșit la iveală despre trecutul iubitului Magheritei de la Clejani. Theodor are mari probleme cu drogurile

Ce spune Ioniță de la Clejani despre presupusul iubit al Margheritei

După ce fiica lui se află în prim-planul unui scandal monstru, Ioniță de la Clejani a acceptat să apară la emisiunea lui Dan Capatos, unde a făcut declarații surprinzătoare.

Artistul susține că Theodor nu este iubitul fetei lui și că acesta ar avea o altă orientare sexuală din câte a auzit. Deși Margherita de la Clejani a fost filmată în timp ce se săruta cu acest bărbat, Ioniță neagă cum că cei doi ar avea o relație.

„Băiatul ăsta nu e iubitul Margheritei. Vă spun asta, pentru că eu am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Eu vă spun ce am auzit', a declarat Ioniță.

marga-1-1marga-1-1

Ioniță de la Clejani este convins că Margherita nu consumă substanțe interzise și că i s-a făcut rău de la niște pastile de slăbit. Soțul Vioricăi de la Clejani a explicat și care ar fi legătura dintre Margherita și Theodor. Ioniță de la Clejani a declarat că tânărul a fost și la el acasă.

„Margherita nu consumă droguri. Acest băiat a contactat-o pe Marga, s-a prezentat ca un desginer știind că Marga o să își lanseze o colecție de haine. Acum 2 săptămâni de zile l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, a vorbit cu el, s-a prezentat ca desinger, l-am pus să deseneze, am văzut că știa', a spus tatăl Margheritei de la Clejani. pentru Xtra Night Show.

Ioniță de la Clejani a dezvăluit că a fost informat de către Poliție, cum că Theodor este un tip extrem de periculos. Este și normal ca părinte, artistul să-și facă griji pentru fiica lui, mai ales dacă a intrat într-un anturaj nepotrivit.

„Din ce spune Poliția este un tip extrem de periculos', a continuat Ioniță de la Clejani.

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton