„Când ți-e frică să nu pierzi ceva, vrei să-l ții într-o cușcă. Eu am mai vorbit cu Marcel, m-a căutat”. Maria Covasa de la Insula iubirii, reacție acidă după ce Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei, a comparat-o cu un câine

 Matei Bianca
.

Maria Covasa a avut o reacție acidă după ce Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei, a comparat-o cu un câine. Fosta concurentă de la Insula iubirii a fost profund deranjată de cuvintele pe care le-a auzit la adresa ei, astfel că a transmis un mesaj. Și asta nu este tot! Fosta iubită a lui Daniel Ungureanu a precizat faptul că ea și „Maluma de România' au păstrat legătura după terminarea filmărilor de la Insula iubirii, iar el a căutat-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Maria Covasa a răspuns dur după ce Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei, a făcut o comparație jignitoare între ea și un câine de pe stradă. Fosta concurentă de la Insula iubirii a criticat nesiguranța partenerei lui „Maluma de România' și a subliniat faptul că legătura ei cu ispita a fost mai profundă decât pare.

marcel-armina6marcel-armina6

Citește și: Iustina Loghin a făcut petrecerea burlăcițelor. Concurentele de la Insula iubirii s-au îmbrăcat în negru / De ce a lipsit Maria Covasa

Citește și: Unde lucrează Maria Covasa de la Insula Iubirii: „Jos pălăria pentru tine!”

Citește și: Francisca și TJ Miles au semnat cu Antena 1! Vor apărea într-o emisiune la Antena Stars: „Sunt foarte fericită, am ceva emoţii, dar sper că sunt constructive'

Citește și: Claudiu Dragotă de la Insula iubirii, scos pe sus dintr-un local, de bodyguarzi. După bătaia cu Romeo Vasiloni, a fost implicat într-un alt scandal: „A venit cu niște prieteni, s-au distrat…'

Maria Covasa de la Insula iubirii, reacție acidă după ce Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei, a comparat-o cu un câine

Maria Covasa a avut o reacție acidă după ce Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei, a făcut o comparație jignitoare la adresa ei, asemănând-o cu un câine de pe stradă. Ea a fost deranjată de vorbele pe care le-a auzit la adresa sa.

Fosta concurentă de la Insula iubirii a declarat că nu mai păstrează legătura cu „Maluma de România' din cauza lui partenerei lui de viață, care a blocat-o pe rețelele de socializare.

„Nu mai țin legătura cu Marcel! Marcel, uite ce femeie ai pierdut! Nu mai țin legătura cu el, pentru că iubita lui m-a blocat! Când ți-e frică să nu pierzi ceva, știi cum e, blochezi tot și vrei să-l ții într-o cușcă. Sincer, eu consider că este nesigură pe ea. Marcel cred că o iubește din moment ce acceptă aceste lucruri. Nu mă deranjează că m-a blocat, eu în continuare îl văd pe Marcel un om bun.

Iubita lui este nesigură pe ea, cred că puțin și răutăcioasă și invidioasă, din moment ce a făcut comparația cu câinele. Marcel nu s-a atașat de mine ca de un câine și cred că asta s-a văzut. S-a văzut că Marcel a simțit ceva mai mult acolo. Nu m-a deranjat comparația ei, sincer nu mă interesează de ea. Dacă zicea el, care a stat 21 de zile cu mine pe Insulă, poate m-ar fi deranjat, dar așa că a zis ea, s-a văzut doar nesiguranța ei', a spus aceasta pentru cancan.ro.

Fosta concurentă și ispita au păstrat legătura, după Insula iubirii

Maria Covasa a mărturisit că ea și Marcel Andrei au păstrat legătura, după ce s-au terminat filmările de la Insula iubirii. Ajunși în România, cei doi au continuat să vorbească, deoarece „Maluma de România' a căutat-o pe fosta concurentă.

„După Insulă, am mai vorbit cu Marcel. El m-a căutat pe mine, mi-a scris că și-a primit mult hate după ce s-au difuzat prezentările ispitelor, voia o părere și un sfat. Nu a fost cu altă intenție între noi, doar că a ținut să afle părerea mea, așa că eu consider că am contat pentru el, căci altfel nu mai voia părerea mea. Sinceră să fiu, cred că Marcel a venit jucând un rol, dar, pe parcurs, s-a îndrăgostit și s-a schimbat. Plus că, după ce s-a terminat Insula și a ajuns în București, el a mai vorbit cu mine și atunci voia mai mult, nu era doar prietenește.

Acum mă simt puțin dezamăgită de el, pentru că și în emisiune, și după filmări, el a promis că o să ținem legătura ca prieteni și o să-mi fie mereu alături, dar acum nici după ce mi-am luat tot hate-ul de la emisiune, nu mi-a dat nici măcar un mesaj, că și el a trecut prin hate', a mai adăugat ea.

Armina Grigoraș a făcut declarații controversate despre Maria Covasa

Armina Grigoraș a făcut declarații controversate despre Maria Covasa. Iubita lui Marcel Andrei a comparat-o pe fosta concurentă de la Insula iubirii cu un câine. Ea a mărturisit că partenerul ei de viață s-a atașat în emisiunea de la Antena 1 de fosta iubită a lui Daniel Ungureanu.

„El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, care și-a făcut rolul de ispită, pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, dar dacă e un om lângă tine', a declarat ea la „un PODCAST misto By Bursucu`‘.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton