Maria Dinulescu nu ține diete, deși se menține la 55 de kilograme de ani buni: "Mâncărurile amare sunt preferatele organismului meu". Ce meniu are în fiecare zi / EXCLUSIV

.

Maria Dinulescu spune că nu a ținut diete, deși se menține la 55 de kilograme de ani buni. Vedeta ne-a răspuns la toate curiozitățile, în paginile revistei VIVA! legate de siluetă, ritualuri de frumusețe, precum și ne-a spus cum arată meniul ei într-o zi. De asemenea, ne-a povestit și cum și-a câștigat primii bani și pe ce i-a cheltuit.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Care este ritualul tău de frumusețe?

Odihnă și multă apă.

Ce trucuri naturiste folosești?

Spre exemplu, acum vă scriu din mijlocul deșertului, unde se află câteva lacuri artificiale cu multă vegetație și peste 100 de specii de păsări. Pentru mine, natura a fost întotdeauna spațiul cel mai sănătos.

maria dinulescu (1)maria dinulescu (1)

Ce nu trebuie să lipsească din poșeta unei femei?

Cred că un telefon face față oricărei alte nevoi.

Citește și: „În România cu cât te maturizezi, nu prea ai ce roluri să joci. Ori arăți ca o femeie consumată, ori ești o tânără îndrăgostită XYZ și desigur că nu mi-aș dori să…” Maria Dinulescu, despre statutul actrițelor, după o anumită vârstă

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Citește și: Imagini de poveste cu Andrea Bocelli și familia lui. Tenorul a aniversat 30 de ani de carieră: „Veronica este prietena mea cea mai bună, iubita mea, partenera mea în bucurie și în tristețe”

Citește și: Ce urare specială i-a făcut Angela Similea fiului ei, de ziua lui de naștere: „O melodie mult îndrăgită de el…'. Sorin a împlinit 52 de ani și e stabilit în America

Maria Dinulescu: „Am foarte puține haine”

Care este cel mai scump obiect din garderoba ta? Ai multe haine?

Am foarte puține haine și nu îmi place să dețin lucruri pe care nu le folosesc. Ca material, mătasea mi se potrivește cel mai bine.

Te-ai axat mai mult pe carieră. Și totuși, dacă ai fi cerută mâine în căsătorie, ai accepta?

Îmi place că încerci, de fiecare dată, să mă provoci. Am să încerc să păstrez pentru mine viața personală.

Cum arată pentru tine bărbatul ideal?

Fiecare om este varianta ideală pentru o altă persoană.

Ce le sfătuiești pe femeile de carieră?

Cred că fiecare dintre noi învață experimentând ce i se potrivește mai bine. Nu mi se pare potrivit să dau sfaturi, în niciun sens.

Cum și-a câștigat Maria Dinulescu primii bani și pe ce i-a cheltuit

Cum ți-ai câștigat primii bani și ce ai făcut cu ei?

Am lucrat sezonier în magazinul părinților mei. Din primul salariu am cumpărat familiei cadouri.

Colecționezi ceva? Ai colecționat vreodată?

Nu. Nu am avut preocupări de acest gen.

Care sunt mâncărurile tale preferate?

Îmi place foarte mult bucătăria franțuzească și, desigur, cea japoneză. În Dubai locuiesc în Districtul Financiar, unde se află cele mai bune restaurante – Clap și Avli sunt preferatele mele.

Îți place să gătești?

Îmi place să prepar dulciuri, însă pentru cei apropiați mie și mai puțin numai pentru mine.

Ești o fire gurmandă?

Foarte! Sunt Taur prin excelență. Mâncărurile amare sunt preferatele organismului meu, dar încerc absoult orice. De multe ori mă îndrăgostesc de mâncăruri noi, creez și le devin cu ușurință devotată.

Maria Dinulescu spune că nu a ținut diete, deși se menține la 55 de kilograme de ani buni

Ai o siluetă de vis. Multe femei te invidiază pentru felul în care arăți. Câte kilograme ai și cum reușești să te menții?

Mulțumesc! Bănuiesc că am în jur de 55 de kilograme. Un smoothie dimineața, un prânz bun și o cină ușoară. Poate că ajută și voleiul pe plajă.

Ai ținut vreodată dietă?

Nu, nu am ținut diete.

Cum reacționează românii când o văd pe Maria Dinulescu în Dubai

Te recunosc românii în Dubai? Cum reacționează ei?

Desigur. Cred că sunt încântați că putem fi prieteni, destul de rapid.

Care este cel mai frumos compliment care ți s-a făcut?

Grea întrebare. Sunt destul de timidă când mi se oferă complimente și prefer să nu dau importanță succesului sau aspectului fizic. Îmi place când clienții îmi spun că sunt fericiți că ne-am întâlnit și se simt încrezători să investim mai departe împreună. Pentru mine este un câștig enorm lejeritatea cu care găsesc soluții, din ce în ce mai aplicat și eficient. Îmi place să fac bani, însă satisfacția majoră o găsesc în a îmi folosi mintea, experiența și inteligența în a descoperi soluții la întrebările și nevoile clienților mei.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton