Maria Dragomiroiu este în doliu. Și-a pierdut mătușa de suflet: ”Îți dă Dumnezeu semne, dar nu știi ce e cu tine, de ce ai o anumită stare...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Maria Dragomiroiu este în doliu. Cântăreața de muzică populară și-a pierdut mătușa de suflet. Interpreta de muzică folclorică spune că a avut premoniții… A simțit că pierde pe cineva drag, pentru că era tristă și nu a putut dormi înainte de evenimentul trist. Solista este de părere că Dumnezeu mereu ne dă semne, dar noi nu le băgăm de seamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu este în doliu. Interpreta și-a pierdut mătușa de suflet din Vâlcea, cea care a ajutat-o în tinerețe, mult. Cântăreața de muzică populară susține că a avut premoniții legate de moartea acesteia, pentru că a avut mereu o stare tristă și nu putea dormi.

200788950_335846197901506_7802863570303536976_n200788950_335846197901506_7802863570303536976_n

Citește și: „Eu nu trăiesc din pensie”. Maria Dragomiroiu a reacționat după ce a fost criticată pentru că merge în vacanțe de lux

Citește și: Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie: „Eu am vrut să merg la mine la țară, dar…'

Citește și: Mircea Badea, despre gelozie: „E o boală psihică”. Ce nu a făcut niciodată în 23 de ani de relație cu Carmen Brumă

Citește și: Cum s-a însurat Puya cu Melinda: „M-am dus la biserică să mă spovedesc și i-am zis preotului că nu pot să-mi fac și eu o relație”

Maria Dragomiroiu, în doliu după o mătușă pe care a iubit-o foarte mult

Maria Dragomiroriu este în doliu după o mătușă de-ale sale de suflet. Celebra cântăreață de muzică populară susține că aceasta a ajuta-o enorm și nu avea cum să nu participe la înmormântarea ei. Așa că artista a plecat la locul de baștină să își ia 'Adio' de la femeia care i-a fost alături în momentele grele.

'A murit mătușa mea, ea m-a ajutat. Nu aveam cum să nu merg la înmormântare, să îmi iau 'La revedere'. M-am frământat atâta. Mi-am tot zis că nu am cum să nu fiu acolo. Nu știam de ce am fost tristă toată săptămâna… Nu știu. Uite, vezi, îți dă Dumnezeu semne, dar nu știi ce e cu tine, de ce ai o anumită stare. Dar nu știam de ce…', a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Viva.ro.

Maria Dragomiroiu: 'Nu am putut să dorm toată săptămâna'

Maria Dragomiroiu susține că nu a putut dormi toată săptămâna trecută și crede că acest lucru are o legătură cu moartea mătușii sale. Chiar și cu o zi înainte de a se stinge din viață mătușa artistei de suflet, Maria Dragomiroiu nu a putut adormi decât după ora 3 și jumătate a dimineții respective.

'Nu am putut să dorm toată săptămâna trecută. Și azi noapte, pe la trei jumătate abia am adormit. Toate au o legătură. Veștile acestea triste ne afectează. Acest flux de energie vine spre noi, chiar dacă poate, nu ne dăm seama. Habar nu avem cine suntem, de unde venim și încotro o luăm', a declarat pentru viva.ro, Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu e căsătorită cu impresarul Bebe Mihu

Maria Dragomiroiu este căsătorită cu impresarul Bebe Mihu. Povestea de dragoste dintre ei a început în urmă cu 35 de ani. Puțină lume știe că intepreta de muzică populară este cea care a luat inițiativa în relația lor și l-a cerut în căsătorie. De-a lungul anilor, artista a întâmpinat atât momente plăcute, cât și mai puțin plăcute în carieră, însă soțul ei este cel care i-a fost alături întotdeauna și a sfătuit-o.

Anul acesta, după Bobotează, interpreta a fost în prima vacanță alături de soțul ei. În rest, cei doi au călătorit foarte mult în interes de serviciu. Cei doi soți au ales o vacanță peste hotare.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton