Maria Hîngu a născut! Cine este partenerul ei de viață și tatăl copilului

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Maria Hîngu a născut! Fosta concurentă de la Survivor România și-a adus bebelușul pe lume în mare secret. Tânăra în vârstă de 28 de ani a născut un copil perfect sănătos, iar acum se bucură de tot ceea ce trăiește în compania partenerului ei de viață, care îi este alături în permanență. Cine este partenerul ei de viață și tatăl copilului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Hîngu a născut! Fosta concurentă de la Survivor România și-a adus bebelușul pe lume în mare secret. Tânăra în vârstă de 28 de ani a născut un copil perfect sănătos. Ea și partenerul ei de viață se bucură acum de momentele unice pe care le trăiesc.

maria1maria1

Citește și: Maria Hîngu, concurentă la Survivor 2021, este însărcinată prima oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Maria Hîngu, fosta războinică de la Survivor România, vrea să candideze la primărie din partea AUR: „Nebunia asta cu politica o am de mai mulți ani…”

Citește și: Imagini de colecție cu Florin Piersic și Daniel Piersic, fiul cel mic actorului și al Annei Széles. Cum arată tânărul și cu ce se ocupă

Citește și: Soțul Ancăi Molnar, mesaj răvășitor la două luni de la moartea make-up artistului, la doar 35 de ani: „Îmi lipsești tot mai mult. De aș putea măcar o dată să te strîng în brațe și…”

Maria Hîngu a născut

Maria Hîngu, cunoscută publicului larg datorită participării sale la emisiunea Survivor România, a devenit mamă pentru prima dată, potrivit cancan.ro. Ea a născut un copil perfect sănătos, iar acum se bucură de tot ce trăiește.

Fosta concurentă a reușit să păstreze nașterea în mare secret, departe de ochii curioși ai fanilor, iar ea a fost directă cu privire la viața privată.

Până la acest moment, tânăra în vârstă de 28 de ani nu a oferit declarații despre naștere sau despre ce trăiește în aceste momente, însă fanii se așteaptă ca ea să împărtășească mai multe detalii despre această nouă etapă din viața sa.

Partenerul de viață al Mariei Hîngu și tatăl copilului este Adrian Neagu Buga. Despre el nu se știu prea multe detalii, deoarece își ține viața personală departe de ochii curioșilor.

Nu Maria Hîngu a fost cea care a anunțat că este însărcinată

Nu Maria Hîngu a fost cea care a anunțat că este însărcinată. Anunțul a fost făcut de Simona Hapciuc, fosta ei colegă, care a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care fosta concurentă de la Survivor România apare cu burtica de gravidă.

„Astăzi am avut doi antrenori', a transmis Simona Hapciuc atunci, în dreptul imaginii în care îi ține mâna pe burtică prietenei sale.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a participat la Survivor România

Maria Hîngu a participat la emisiunea Survivor România în anul 2021. Originară din Vrancea, tânăra în vârstă de 28 de ani este pasionată de sport, practicând baschetul în liceu și handbalul timp de patru ani în școala generală.

Ea a ales să nu împărtășească multe detalii despre viața personală pe rețelele de socializare. În anul 2023, a vorbit pentru prima dată despre viața ei amoroasă, dezvăluind în toamnă că are o persoană specială în viața ei.

Într-un interviu emoționant, fosta concurentă de la Survivor România a menționat faptul că își dorește să fie mamă de băiat.

„Există. O să spun cine e alesul. Viața mea sentimentală este pe alb. Nu sunt și nu am fost îndrăgostită niciodată. Nu știu ce înseamnă dragostea în 27 de ani, decât cea de mamă, de frate. Aștept să vină Făt-Frumos pe cal alb. Mă văd mireasă, soție. Îmi doresc copii. Vrea un băiețel, dacă nu îl fac, îl înfiez. Trebuie să cresc un războinic. Și fata poate să fie, dar vreau și un băiat', povestea Maria Hîngu, în urmă cu ceva timp, la WOWnews.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton