Maria îl atacă din nou pe Zanni, câștigătorul Survivor: „Trebuie să deschideți ochii în legătură cu el”

 Mirea Roxana
.

Maria Chițu a ajuns foarte departe la Survivor România, performanțele sale sportive transformând-o într-una dintre cele mai de temut concurente. Recent, Maria a răspuns la întrebările urmăritorilor ei de pe Instagram și și-a exprimat părerea în legătură cu mai mulți concurenți de la Survivor. Mai mult, l-a atacat din nou pe Zanni, câștigătorul Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu a avut un parcurs impresionant la Survivor România. Chiar dacă își dorea cu ardoare să câștige competiție, asemenea celorlați concurenți, cel care s-a întors cu premiul din Republica Dominicană a fost Zanni. Fosta Războinică a realizat un live pe Instagram în care a vorbit despre experiența de la Survivor, emisiune difuzată de Kanal D și și-a spus părerea despre mai mulți concurenți.

m1-11m1-11

Ei bine, dacă tot am adus vorba de Zanni, Maria Chițu nu a vrut să ofere foarte multe detalii în ceea ce-l privește pe câștigătorul de la Survivor. Aceasta doar le-a transmis un mesaj celor care îl susțin. „Trebuie să deschideți un pic ochii, cei care aveți o părere bună despre Zanni„, a spus Maria Chițu, pe Instagram.

Citește și: Cuplu la Survivor România? Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au sărutat:„Te iubesc!'

Citește și: Jador și-a cumpărat casa visurilor lui.Ce sumă uriașă a costat

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp.Ce nume poartă copilul

Citește și: Lili Sandu revine în televiziune, la Vorbește Lumea:„Sunt entuziasmată'

Maria Chițu, despre relația cu Jador la Survivor

Dacă despre Zanni este evident că nu are cea mai bună părere, Maria Chițu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Culiță Sterp, despre care spune că are foarte mult bun-simț. „Culiță mi s-a părut un băiat deosebit, un băiat cu bun simț, cred că ne-am fi înțeles foarte bine în competiție', a mai spus Maria, fostă concurentă Survivor.

Pe de altă parte, Maria a ținut să pună punct speculațiilor potrivit cărora ei i-ar fi plăcut de Jador la Survivor. Aceasta a ținut să menționeze că zvonul a fost perpetuat de către Zanni sau Sebastian Chitoșcă. Pe de altă parte, aceasta a spus că l-a apreciat pe Jador la Survivor, dar nu a avut altfel de sentimente mai profunde față de el.

„S-a spus despre mine că îmi place de Jador în concurs, nu știu cine exact a spus asta, era cineva de la Faimoși, Sebi, Zanni, nu mai știu exact. Nu mi-a plăcut niciodată de Jador mai mult decât să zic că l-am apreciat că este un băiat foarte amuzant și făcea cumva show-ul să fie mai interesant, dar nu îl cunosc foarte bine, pare că face de multe ori pe prostuțul, dar este mai deștept decât pare, ceea ce este un lucru bun. Mi-a plăcut de el că este foarte amuzant, în rest nu am interacționat foarte mult pe parcursul competiției', a mai povestit Maria Chițu, de la Survivor.

Ce spune Maria despre Cătălin Moroșanu

Pe lângă Zanni, Culiță Sterp și Jador, Maria și-a exprimat părerea și despre Cătălin Moroșanu. Aceasta a spus că Moro este una dintre cele mai faine persoane, că are un caracter frumos și că știe să respecte femeile. Pe de altă parte, Maria consideră că Moro este și o persoană foarte empatică.

Cătălin Moroșanu este printre puținii oameni și printre cele mai faine persoane pe care le-am întâlnit la Survivor. Un caracter frumos, cu bun-simț, un om care respectă femeile, un om care se pune în locul altor oameni care trec prin greutăți, un om sesibil și în același timp foarte motivat când vine vorba de a intra pe traseu', a mai povestit Maria, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton