Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, se retrage din televiziune. Și-a dat demisia de la Prima TV: „De azi, aleg să...”

 Matei Bianca
.

Maria Iordănescu a anunțat că se retrage din televiziune! Fiica lui Anghel Iordănescu a transmis această veste printr-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare, acolo unde a scris un mesaj plin de emoție. Prezentatoarea TV a vorbit despre motivul care a dus la această decizie neașteptată. Ea a transmis faptul că își dorește să se focuseze pe viața de familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Maria Iordănescu, prezentatoarea emisiunii Focus Sport de la Prima TV, a anunțat retragerea din televiziune printr-un mesaj emoționant pe care l-a publicat pe Facebook. După o perioadă lungă de succes pe micile ecrane, ea a decis să își concentreze atenția asupra familiei. Decizia a fost dificilă, dar fiica lui Anghel Iordănescu a subliniat faptul că își urmează inima.

maria1maria1

Citește și: Maria Iordănescu a născut o fetiță: 'Totul meu'. Prima imagine cu nepoata lui Anghel Iordănescu

Citește și: Maria Iordănescu va avea o fetiță: 'Sunt mai mult decât fericită…'

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: 'Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă”. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Maria Iordănescu a anunțat că se retrage din televiziune

Maria Iordănescu a anunțat că se retrage din televiziune. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, fiica lui Anghel Iordănescu a transmis un mesaj emoționant, în care și-a exprimat recunoștința față de colegii săi și a precizat faptul că nu va mai prezenta jurnalul Focus Sport de la Prima TV.

Decizia a fost dificilă pentru prezentatoarea de televiziune, dar aceasta a subliniat faptul că își urmează inima.

„Azi, vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima TV și odată cu ele, se vor aprinde altele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe. Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate. Mă despart de oameni frumoși, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă si familie. Decizia nu a fost deloc una ușoară, dar uneori suntem nevoiți să facem alegeri, grele de altfel', a scris prezentatoarea TV pe Facebook.

De ce și-a dat fiica lui Anghel Iordănescu demisia de la Prima Tv

Maria Iordănescu a transmis că a considerat că este momentul să prioritizeze viața de familie. Prezentatoarea TV a explicat că fetița ei și-a exprimat dorința de a petrece mai mult timp împreună, ceea ce a pus-o pe gânduri și a făcut-o să renunțe la carieră.

„De azi, aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetița mea care semnalează de ceva timp dorința de a fi cât mai mult în prezența mamei. Iar atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg sa prioritizez jobul de mamă și apoi pe cel profesional. Azi, aleg cu inima de mamă și nu cu cea care a visat mereu să facă carieră. Și chiar dacă urăsc despărțirile, iau inima de mamă pe post de aliat, să nu mai doară atât de tare', a mai adăugat aceasta.

Prezentatoarea TV, mesaj emoționant pentru colegi și telespectatori

Dar asta nu este tot! În mesajul său de pe rețelele de socializare, Maria Iordănescu a ținut să mulțumească echipei Prima TV, pe care o consideră a doua sa familie, și tuturor celor care au urmărit emisiunile sale de-a lungul timpului.

„Închei așa: vă mulțumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în fața voastră, vă mulțumesc pentru suport, pentru munca din spate, pentru fiecare zi minunată pe care am avut-o la locul de muncă, tocmai datorită vouă! Voi sunteți cei care dați viață locului și cei care ați contribuit la visul meu. În acești ani, nu am muncit, am pășit pe nori, am zburat și am trăit tot ceea cândva doar visam. Sunt recunoscătoare vouă, postului Prima TV și nu în ultimul rand, Lui Dumnezeu. Plec fericită, zâmbesc! Va mulțumesc și vouă, celor care ați fost aproape de mine, cei care ați urmărit Focus Sport. Pentru ultima dată: ‘Vă dau întâlnire la 18:40, în direct, la Prima TV', a mai precizat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton