Survivor All Stars 22 februarie - Maria Lungu a fost eliminată: "Am planuri mari"

 Cica Cristina
.

Survivor All Stars 22 februarie – Maria Lungu a fost eliminată, în urma unui duel cu Alexandra Ciomag. Concurenta care a trecut de la Războinici la Faimoși și a trăit experiențe inedite în ambele triburi a ținut să precizeze, înainte să părăsească competiția, că are planuri mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor All Stars. Faimoșii resimt tot mai mult seria înfrângerilor din ultimele zile. Concurenta care a trecut de la Războinici în tabăra Faimoșilor a părăsit show-ul de la PRO TV. Înainte de pleca din jungla din Dominicană, Maria Lungu a ținut să transmită că are planuri mari.

Maria-Lungu-parasire-competitie-2Maria-Lungu-parasire-competitie-2

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor All Stars

Seara a început cu jocul pentru recompensă, câștigat și de această dată de Războinici, cu un scor clar de 7 la 2. 'Mi-e milă de toți, dar mi-e milă de mine. Cu cine să mă duc la atac?', a spus la final, Zanni, vizibil dezamăgit de prestația colegilor săi.

La fel de emoționată și tristă a fost și Ana Porgras care a menționat: 'nu-mi găsesc o explicație pentru care noi pierdem atât de mult'.

Într-o atmosferă deja încărcată, Faimoșii au mers în Consiliul Tribal, unde votul de grup a desemnat-o pe Alexandra Ciomag să meargă la Duel, în timp ce Ana a numit-o pe Maria Lungu, nu înainte de a adăuga că 'sper din suflet să lupte și să nu plece acasă din nominalizarea mea'.

Cele două foste Războinice s-au văzut nevoie să se confrunte într-o probă încheiată cu înfrângerea Mariei, care a părăsit competiția.

Citește și: Conflicte între Jador, Maria Lungu, Zanni și Elena Marin, la Survivor All Stars: „Îmi pare rău! Am vrut doar să glumesc…”

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor All Stars. A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Cine a fost primul soț al Mioarei Roman, tatăl Catincăi Roman. Iosif Zilahy i-a fost mereu alături: „A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”

Citește și: „De cate ori mi se adresa, rămâneam fără aer. O personalitate incredibilă, de o cultură cum rar îți e dat să întâlnești în viață”. Teo Trandafir, prima reacție după moartea Mioarei Roman

Prima reacție a Mariei Lungu, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars

Maria Lungu a ținut să transmită că are planuri mari și și-a asigurat colegii că va reveni în finală. De asemenea, a vorbit și despre motivele pentru care a pierdut duelul.

'Probabil m-am relaxat un pic, având în vedere că am mai trecut printr-un duel eliminatoriu. Am zis că dacă e să pierd, așa trebuie să fie. Am planuri mari. Mă duc să-mi văd familia, prietenii și ne revedem la finală', a spus concurenta, vizibil emoționată.

Apoi, a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare: „-Cum reușești să ții capul sus, după ce ai trecut prin atâtea încercări?- Nu sunt o victimă, sunt o supraviețuitoare.-Cum reușești să ții capul sus, după ce ai trecut prin atâtea încercări?- Nu sunt o victimă, sunt o supraviețuitoare„, a postat Maria Lungu.

Maria Lungu are 28 de ani și provine din Chișinău, Republica Moldova. În anul 2021, a participat la Puterea Dragostei, acolo unde a fost iubita lui Cristian Marinescu. Din păcate, însă, Maria Lungu și Cristian Marinescu s-au despărțit la scurt timp de la terminarea emisiunii. În luna mai a anului trecut, s-a oficializat relația ei cu Mircea Eremia, fratele cântăreței Alina Eremia, dar Mircea Eremia a dezvăluit la puțin timp, la televizor, că este iar un bărbat liber.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton