Maria Tebieș de la Insula iubirii a dovedit că este medic rezident, după ce a fost acuzată că minte: „Nu postez toată viața mea”

 Matei Bianca
.

Maria Tebieș de la Insula iubirii a dovedit că este medic rezident, după ce a fost acuzată că minte. Ispita de la Insula iubirii a transmis un mesaj pe rețelele de socializare și a publicat o fotografie cu ea din cabinetul medical. Încă de la prima ediție a emisiunii de la Antena 1, ea a vorbit despre meseria pe care o are, dar și despre planurile de viitor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Maria Tebieș a clarificat speculațiile legate de cariera sa de medic rezident, după ce a fost acuzată că a mințit ân legătură cu profesia ei. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, ispita de la Insula iubirii a afirmat că își continuă activitatea medicală, dar a ales să nu își expună întreaga viață pe internet.

maria0maria0

Citește și: Marius Troană, alias Beni, a dat-o uitării pe Maria Covasa, concurenta cu care ar fi avut o relație după Insula iubirii! Ispita este acum împreună cu Maria Tebieș / Cum s-au afișat cele două ispite

Citește și: Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii, și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul timpului. Cum arăta bruneta în trecut

Citește și: Povestea de dragoste dintre Roxana Anghel, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Paris, și iubitul ei, Florin Horodișteanu: 'O să bată și clopotele de nuntă…' / EXCLUSIV

Citește și: Natalia Guberna povestește cum a ajuns prima oară, ca admiratoare, în casa regretatul Mihai Constantinescu: „Îmi plăcea foarte mult. A însemnat mult în viața mea”. Cum s-a împrietenit cu mama lui / EXCLUSIV

Maria Tebieș de la Insula iubirii a dovedit că este medic rezident, după ce a fost acuzată că minte

Maria Tebieș a reacționat la acuzațiile conform cărora ar fi mințit în legătură cu profesia sa de medic rezident. Într-un mesaj postat recent pe rețelele de socializare, ispita de la Insula iubirii a clarificat situația și a dorit să pună capăt speculațiilor.

Ea a publicat o fotografie dintr-un cabinet și a subliniat faptul că, deși este prezentă destul de des în mediul online, alege să nu își expună întreaga viață.

„Da, încă sunt medic rezident. Nu, nu postez toată viața mea online, dar vreau să aprob că nu, nu m-am lăsat de rezi (lăsând la o parte anumite zvonuri)', a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Ispita de la Insula iubirii are mai multe operații estetice

Maria Tebieș nu a avut mereu aspectul provocator pe care îl afișează în prezent. În imaginile din trecut, ea apare cu părul mai deschis la culoare, cu o siluetă mai rotunjită și buze mai subțiri decât cele pe care le are cum. Totuși, naturalețea ei era remarcabilă.

Transformările fizice ale ispitei de la Insula iubirii par să fi început în anul 2021, atunci când a trecut printr-o schimbare radicală de look. Ea și-a vopsit părul blond, a optat pentru o rinoplastie și și-a pus implanturi mamare.

Maria Tebieș și-a mărit buzele și, dorind să facă o impresie frumoasă la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, a renunțat la blond și s-a vopsit în negru intens.

Maria Tebieș s-a născut în Canada și s-a mutat în România pentru a urma studiile de medicină

Maria Tebieș, în vârstă de 26 de ani, s-a născut în Canada, iar la vârsta de 17 ani s-a mutat în România pentru a urma studiile de medicină. Pe contul său de Instagram, ea a menționat faptul că urmează rezidențiatul în dermatologie, cu scopul de a deveni medic specialist în acest domeniu.

De mai bine de patru ani este singură, iar ea a decis să participe la Insula iubirii pentru a avea parte de o experiență de neuitat. Ispita de la Insula iubirii este o brunetă atrăgătoare, cu forme voluptoase.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton