Marian Drăgulescu, prima fotografie cu noua iubită! Cine este blonda frumoasă care i-a furat inima

 Oana Popoiag
.

La șase luni de la divorțul de Corina, Marian Drăgulescu iubește din nou. După ce recent a dezvăluit că are o nouă relație, au apărut și primele imagini de cuplu. Sportivul s-a mutat deja cu noua iubită și are gânduri serioase. Iată cum arată Simona, cea care i-a furat inima lui Marian Drăgulescu la final de 2019.

Marian Drăgulescu a început 2019 cu un divorț, separându-se de fosta soție, Corina, în luna martie, dar iată că intră în 2020 cu o nouă poveste de iubire. Deși a recunoscut încă de la începutul lui noiembrie că are o nouă iubită, până acum a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Marian Drăgulescu s-a mutat deja cu noua iubită

Recent, însă, fostul sportiv și-a asumat relația, apărând cu fata care i-a furat inima într-o fotografie în social media. Simona este o blondă extrem de drăguță, cu care Marian s-a mutat deja împreună, așa cum a dezvăluit acum ceva vreme la Antena Stars.

'Nu sunt singur şi nu cred că suntem lăsaţi pe Pământ ca să trăim singuri. Mie îmi place să am pe cineva alături aşa că… În momentul de faţă am pe cineva, suntem la început de drum. Deocamdată ne simţim bine, sper să fie ok (…) E o persoană care mă înţelege. Ne înţelegem foarte bine până acum', dezvăluia Marian Drăgulescu.

Tot pentru Antena Stars, Drăgulescu a declarat că se află într-un punct ideal al vieții sale: 'V-am spus că pe final de an… lucrurile s-au așezat din toate punctele de vedere, mă simt bine, ne înțelegem, e ok. Noi locuim împreună deja', declara Marian Rădulescu, acum câteva zile, pentru Antena Stars.

Marian Drăgulescu, prima fotografie cu noua iubităMarian Drăgulescu, prima fotografie cu noua iubită

Foto: Facebook

Citește și: Gabi Bădălău, atac la Claudia Pătrășcanu printr-o fotografie umilitoare. Artista a luat foc!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton