Marian Olaianos a câștigat procesul cu TVR, după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Nadine Vlădescu. Jurnalistul trebuie să fie reangajat

.

Este o răsturnare de situație în cazul dintre Marian Olaianos și Societatea Română de Televiziune! Comentatorul sportiv a câștigat procesul cu TVR, după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de breaslă. Jurnalistul trebuie să fie reangajat la acest post de televiziune, deoarece decizia este definitivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În luna noiembrie a anului 2022, Marian Olaianos a fost acuzat că a agresat-o pe colega lui de la secția Cultural, Nadine Vlădescu. După tot ceea ce s-a aflat, comentatorul sportiv a depus o plângere la Societatea Română de Televiziune. Au urmat procese după procese, iar acum jurnalistul a câștigat procesul cu TVR și trebuie să fie reangajat.

marian-olaianos4marian-olaianos4

Citește și: Marian Olaianos a fost exclus din echipa TVR de la CM 2022, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune. Cine îl înlocuiește

Citește și: Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR: „Ar fi cedat nervos și…'. Reacția oficială TVR

Citește și: Anna Lesko, despre greutățile de la începutul carierei. S-a mutat în România când era adolescentă, fără să știe limba: „Nu am avut niciodată o viață ușoară. Munceam pe rupte, deși am avut foarte multe decepții. Am fost mințită…' / EXCLUSIV

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița a fost soacră mare de ziua ei. Horațiu Cigu, fiul lui Ștefan Cigu, s-a căsătorit cu artista de muzică populară Georgiana Păduraru: 'Sunt o pereche frumoasă și le doresc să…'/ EXCLUSIV

Marian Olaianos a câștigat procesul cu TVR, după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Nadine Vlădescu

Marian Olaianos a câștigat procesul cu TVR, după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la secția Cultural. Decizia este definitivă în cazul lui, iar comentatorul sportiv trebuie să fie reangajat de Societatea Română de Televiziune.

„Solutia pe scurt: Admite apelul principal. Schimbă, în parte, sentinţa atacată în sensul: Admiterii, în parte, a contestaţiei. Anulării, în parte, a deciziei de sancţionare nr.I/22/9.03.2023. Înlocuirii sancţiunii concedierii cu sancţiunea constând în reducerea salariului de bază cu 10%, pe o durată de 3 luni.

Dispunerii reintegrării reclamantului pe postul ocupat la data concedierii şi a plăţii unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi actualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul în lipsa dispunerii concedierii sale. Respinge, ca nefondat, apelul incident. Definitivă. Pronunţată astăzi, 8.10.2024, şi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ramona Săseanu, mesaj de susținere pentru jurnalist, după ce a câștigat procesul

Prin intermediul rețelelor de socializare, Ramona Săseanu a transmis un mesaj de susținere pentru jurnalist, după ce a câștigat procesul. Jurnalista și fosta șefă de la TVR l-a felicitat pe Marian Olaianos pentru faptul că a câștigat și a ținut să precizeze faptul că a fost întotdeauna de partea lui.

„I-am fost alături lui Marian Olaianos în permanență și am plătit pentru asta. Adică, și pentru asta. Ca Producător General, am refuzat să semnez eliminarea lui din echipa pentru Qatar. Concedierea lui a fost o mizerie și nu am ezitat să afirm asta.

Acum, pur și simplu sunt fericită că s-a făcut o parte din dreptate și că Marian a câștigat procesul și se va întoarce în TVR. Cealaltă parte a dreptății constă în tragerea la răspundere a celor vinovați de această concediere abuzivă care a creat TVR-ului un prejudiciu nu doar de imagine, ci și financiar. Un prejudiciu cu mai multe zerouri. Dreptatea învinge întotdeauna! Bravo, Marian!', a scris ea pe Facebook.

Nadine Vlădescu: „M-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii…'

În luna noiembrie a anului 2022, Nadine Vlădescu l-a acuzat pe comentatorul sportiv Marian Olaianos că a agresat-o. Pe atunci, jurnalista de la TVR a declarat că a fost lovită de colegul ei de breaslă și a povestit tot ceea ce s-a întâmplat.

„Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete', a povestit jurnalista atunci.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton