Marina Almășan îl acuză pe Georgică Cornu, fostul ei iubit, că a încălcat ordinul de restricție: "Îmi doresc ca această situație să se stingă, să ne vedem fiecare de viețile noastre. Sunt 12 ani de încercări..."

.

Marina Almășan îl acuză pe fostul ei partener de viață, Georgică Cornu, că a încălcat ordinul de restricție emis împotriva lui. Prezentatoarea TV susține că a adus probe în fața autorităților și speră ca situația să se încheie pașnic, după o relație tensionată care a durat 12 ani. Iată ce declarații noi a făcut vedeta despre scandalul pe care îl are cu omul de afaceri, dar și cum se apără acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

După 12 ani de relație, Marina Almășan și Georgică Cornu au decis să meargă pe drumuri separate. Omul de afaceri mai are de ispășit două luni din ordinul de restricție, însă vedeta l-a denunțat la poliție. Prezentatoarea TV îl acuză pe fostul ei iubit că a încălcat ordinul.

Marina Almășan și Georgică Cornu2Marina Almășan și Georgică Cornu2

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Georgică Cornu nu s-a prezentat la Judecătorie, dar Marina Almășan a obținut ordin de protecție împotriva lui: „Emis pentru patru luni și să poarte o brățară electronică”

Citește și: Imagini din casa lui Pepe, în care locuiește alături de Yasmine Pascu și cei trei copii ai lui. Are bucătărie cu acoperiș și pereți din sticlă și un dormitor matrimonial spectaculos

Citește și: Fiica milionarului Ioan Crișan, ucis în urmă cu 3 ani în atentatul cu bombă la Arad, reținută pentru uciderea lui, alături de alți doi complici. Detalii din anchetă

Marina Almășan îl acuză pe Georgică Cornu, fostul ei iubit, că a încălcat ordinul de restricție

Marina Almășan a adus acuzații grave la adresa fostului ei partener de viață, omul de afaceri Georgică Cornu. Vedeta susține că fostul ei iubit a încălcat ordinul de restricție emis împotriva lui. Ea a precizat că a prezentat autorităților probe clare referitoare la aceste încălcări.

Prezentatoarea TV a menționat faptul că relația lor a fost marcată de conflicte timp de 12 ani, iar ultimii șase ani au fost caracterizați de încercări repetate și disperate de separare.

 „Fiind vorba de un dosar, nu pot vorbi despre el. Am raportat, cu probe, niște încălcări ale ordinului de restricție. Îmi doresc tare mult ca această situație să se stingă odată, să ne vedem fiecare de viețile noastre. Sunt 12 ani de încercări, din care ultimii 6 marcați de încercări repetate și disperate de separare, cred că au fost de ajuns. 

N-aș vrea să se ajungă la lucruri grave, însă se pare că spre asta se merge. Aseară, la emisiunea lui Dan Capatos, am asistat la niste declarații halucinante, încărcate de minciuni, sunt îngrozită de acest comportament. Sunt într-o permanentă legătură cu avocatul Adrian Cuculis și cu echipa de la Sectia 1 Poliție și sper să reușim să încheiem cât mai pașnic acest caz complicat', a declarat vedeta pentru click.ro.

Georgică Cornu susține că nu a mai vorbit cu Marina Almășan din luna ianuarie

Georgică Cornu susține că nu a mai vorbit cu Marina Almășan din luna ianuarie. După declarațiile făcute de vedetă, omul de afaceri a ieșit în față și a spus că denunțul acesteia la poliție este nefondat, deoarece el nu a mai vorbit cu ea de câteva luni bune.

„Da, am fost din nou la Poliție. Ce să fie: un nou denunț făcut de Marina Almășan! M-am pomenit cu un telefon, alaltăieri, de la Poliție. Îmi zice polițistul: <

M-am prezentat la secție, eu unul nu am văzut denunțul, erau niște întrebări la care am răspuns. Am înțeles că ea a făcut acest denunț că o stresez eu cu telefoane de pe diverse cartele, că aș fi încercat să iau legătura cu ea de pe niște conturi false! Niște minciuni! Eu nu am mai vorbit cu Marina Almășan de la 1 ianuarie! Ce cartele, ce conturi false?! Să demonstreze că am fost eu! 

Repet, eu nu am am vorbit cu ea de pe nici un telefon. Să ia Poliția telefonul meu și să-l verifice! Eu cred că ea acum a mai avut nevoie de ceva reclamă că tocmai ce și-a lansat emisiunea și nu avea audiență', a declarat afaceristul pentru sursa citată.

De ce o dă în judecată omul de afaceri pe vedetă

Și asta nu este tot! Scandalul dintre cei doi foști parteneri de viață continuă. Georgică Cornu a declarat că o dă în judecată pe Marina Almășan pentru a-și recupera banii și își dorește ca amândoi să meargă la detectorul de minciuni.

„Eu cred că ea face toate astea ca să mascheze că are datorii la mine și la fiica mea. După ce se termină perioada ordinului de restricție, o voi acționa în judecată pentru a-mi recupera banii. Este vorba, pe de o parte, de 230.000 de euro, bani pe care eu i-am dat ei pentru casă și mașină. Eu i-am dat ei, dar fără acte într-adevăr, 200.000 de euro pentru a-i achita lui Victor Socaciu partea lui de casă pentru că altfel nu-i dădea divorțul.

Mai are și alte datorii la mine, vreo 86 000 de euro, căci i-am reparat acoperișul că-i ploua în casă, i-am luat aragaz, mașină  de spălat vase, cuptor cu microunde etc. Ca să nu mai zic de alți 300 000 de euro care au fost cadourile mele către ea, excursii în toată lumea, am plimbat-o și acum nu mai recunoaște, bani pe care nu-i mai cer însă înapoi. Am cerut la Poliție, acum când am fost, să o cheme să ne pună pe amândoi față în față la detectorul de minciuni și atunci se va vedea cine spune adevărul', a mai spus el.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Buton