Mario Fresh și-a luat mașină nouă. Cum arată bolidul de zeci de mii de euro

.

Mario Fresh a tras din greu să ajungă unde este acum. Iubitul Alexiei Eram și-a luat o mașină nouă și este foarte fericit. Artistul s-a mândrit cu bolidul de zeci de mii de euro pe una dintre rețelele de socializare.

Mario Fresh este un tânăr talentat, dar și extrem de muncitor. Artistul muncește din greu pentru a avea tot ce își dorește. De curând, iubitul Alexiei Eram și-a luat o mașină nouă și este extrem de fericit. Mario Fresh s-a mândrit cu bolidul pe rețelele de socializare.

'Visurile mele au devenit realitate. Mi-am luat o mașină nouă', a scris artistul pe Instagram. Andreea Esca s-a bucurat la aflarea acestei vești și i-a lăsat un comentariu: 'Blană'.

Mașina pe care Mario Fresh a achiziționat-o este foarte scumpă. Iubitul Alexiei Eram a fost nevoit să scoată din buzunar peste 30.000 de euro pentru noua mașină.

Și-a cumpărat mașină cu banii de la Exatlon

După ce s-a întors de la Exatlon, Mario Fresh are planuri mari cu banii pe care i-a câștigat acolo. Artistul își dorește să-și cumpere o casă a lui, deși era puțin confuz între a-și cumpăra o nouă mașină sau o casă.

‘Planul pe care îl aveam cu banii de la Exatlon era să-mi iau o mașină ori să-mi iau apartament. Am o mașină care doar își face treaba, dar nu pot să spun că îmi place. Eu sunt foarte pasionat de mașini. M-am gândit… Am zis să-mi iau casă și apoi mașină. Că unde stai?! În casă, nu în mașină. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faimă.’, a declarat Mario Fresh la Interviurile VIVA!.

FOTO: Instagram

Lino Golden și Mario FreshLino Golden și Mario Fresh

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton