Marius Moise de la Insula Iubirii s-a afișat cu noua iubită, Anda: „Am tăiat porcul împreună!”. Cine este femeia care îl face fericit și cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

 Matei Bianca
.

Marius Moise a decis să nu se mai ascundă, astfel că recent s-a afișat cu noua iubită, Anda. După despărțirea de Bianca Giurcă, el și-a găsit fericirea în brațele unei tinere superbe. Cine este femeia care îl face fericit pe fostul concurent de la Insula iubirii, sezonul 7. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți și ce fotografii a publicat el pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marius Moise s-a afișat cu noua iubită, Anda. Cine este femeia care îl face fericit pe fostul concurent de la Insula iubirii, sezonul 7. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți pe rețelele lor de socializare.

moise1moise1

Citește și: Cu ce se ocupă acum Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. După despărţirea de Marius Moise, s-a mutat în București și și-a construit casa mult visată

Citește și: Casa lui Marius Moise de la Insula Iubirii a fost spartă de hoți: 'Au căutat bani. A auzit lumea prin sat că plec de acasă. Mi-au furat și…'

Citește și: Paul al României, primul interviu după extrădarea din Malta: „Nu sunt obișnuit să fiu arestat. Mi-e foarte rușine de ceea ce a făcut România”

Citește și: Cum încearcă Jorge să-și țină fiica adolescentă departe de tentații și anturaje nepotrivite: „Și eu, dar mai mult mama ei a fost mai strictă…'. De ce crede artistul, după 10 ani de mariaj, că actul de căsătorie contează / EXCLUSIV

Marius Moise de la Insula Iubirii s-a afișat cu noua iubită, Anda

Marius Moise și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o veste neașteptată, aceea că și-a găsit fericirea alături de o nouă iubită, pe nume Anda. După ce în ultima perioadă a lăsat subtil să se înțeleagă că este într-o relație fericită, el nu a oferit prea multe detalii despre noua sa parteneră de viață, preferând să păstreze misterul.

Cu toate acestea, Anda a decis să rupă tăcerea și a postat o imagine alături de fostul concurent de la Insula iubirii, fotografie care a confirmat relația lor. Cei doi îndrăgostiți apar într-o ipostază romantică, Anda purtând o pereche de ochelari de soare și o rochie albastră, care i-a pus în valoare bustul generos.

În plus, brățările pe care le poartă sunt aceleași cu cele pe care Marius Moise le-a afișat într-o imagine anterioară, ceea ce a stârnit și mai mult interesul fanilor. Noua iubită a lui Marius este șatenă și pare să fie femeia care l-a cucerit și i-a dat lumea peste cap.

„Am tăiat porcul împreună!', a scris Marius Moise la o fotografie în care el și noua lui iubită, Anda, se țineau de mână.

Cine este femeia care îl face fericit pe fostul concurent de la Insula iubirii, sezonul 7

Femeia care îl face fericit pe Marius Moise, fotul concurent de la Insula iubirii, sezonul 7, este Anda, o tânără frumoasă din Cluj-Napoca. Conform spynews.ro, în luna iunie a acestui an, bruneta a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani.

Potrivit informațiilor disponibile pe rețelele de socializare, Anda a finalizat studiile la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializându-se în Contabilitate și informatică de gestiune.

Ce relație au Marius Moise și Bianca Giurcă în prezent

În urmă cu ceva timp, Bianca Giurcă a vorbit despre relația pe care o are cu Marius Moise. După ce au fost prezenți la nunta Emei și a lui Răzvan Kovacs, mulți au spus că cei doi concurenți de la Insula iubirii s-au împăcat, însă ea a ieșit în față și a vorbit deschis despre acest subiect.

Se pare că cei doi au rămas prieteni și au decis să păstreze legătura, cu toate că au decis să se despartă în emisiunea Insula iubirii de la Antena 1.

„Recent, tot internetul mă face mincinoasă pentru că: „M-am împăcat cu Marius Moise de la Insula iubirii. Asta ar fi prima problemă, iar a doua problemă ar fi că nu vreau să recunosc. Realitatea este că atât eu, cât și Marius am fost invitați la același eveniment. Evenimentul lui Răzvan și al Emei. Eveniment la care n-am participat doar noi doi, ci a participat marea majoritate a concurenților de la Insula iubirii.

Realitatea este că Răzvan și Ema au pregătit mai multe momente artistice intersante pentru toți invitații lor, printre care un moment super tare cu un domn. Acesta a personalizat câteva versuri pentru fiecare cuplu de la Insula iubirii, plus ispita Vlăduț. Fiind un moment artistic pentru noi ca și cuplu participant la Insula iubirii, eu și Marius, bineînțeles că am fost foarte apropiați unul de celălalt.

În acel moment, un domn a făcut un story, iar oamenii au preluat acest story și au pus pe internet. Toată lumea a crezut că ne-am împăcat și motivul pentru care toată lumea mă face mincinoasă este faptul pentru care nu vreau să-mi asum. Acum întrebarea mea este: De ce nu mi-aș asuma dacă aș avea o relație cu oricine, nu numai cu Marius?!', a transmis ea atunci pe Instagram.

Sursa foto: Instagram/ Facebook/ spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton