Marius Troană, alias Beni, a dat-o uitării pe Maria Covasa, concurenta cu care ar fi avut o relație după Insula iubirii! Ispita este acum împreună cu Maria Tebieș / Cum s-au afișat cele două ispite

 Matei Bianca
.

Este o veste care șochează publicul emisiunii Insula iubirii de la Antena 1! Marius Troană, alias Beni, a dat-o uitării pe Maria Covasa, concurenta cu care ar fi avut o relație după Insula iubirii! Într-o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată, ispita masculină este acum împreună cu Maria Tebieș. Cum s-au afișat cele două ispite și ce imagini s-au viralizat pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La Insula iubirii, Maria Tebieș și Cornel Luchian s-au apropiat, iar Beni și Maria Covasa au creat o legătură după terminarea emisiunii. Ei bine, acum pare că lucrurile stau altfel în această poveste încâlcită. Marius Troană a dat-o uitării pe concurentă și s-a cuplat cu ispita. Cei doi s-au afișat recent în ipostaze romantice și tandre.

maria1maria1

Citește și: Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani, s-a născut în Canada și este medic rezident

Citește și: Maria Covasa de la Insula iubirii a fost surprinsă alături de un bărbat în Grecia. Nu e Dani, dar nici Beni: „Ce îi mai schimbă fata asta'

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios, imediat după cununia civilă. Primele imagini cu ei, în rochie de mireasă și costum de mire

Citește și: De la ce pornesc certurile între Theo Rose și Anghel Damian. Cum se împart cei doi între viața de familie și carieră: „În perioada aceasta este dificil! Ceea ce simt eu pe interior e dezastru!'

Marius Troană, alias Beni, a dat-o uitării pe Maria Covasa, concurenta cu care ar fi avut o relație după Insula iubirii

Marius Troană, cunoscut sub numele de Beni, pare să fi încheiat orice legătură cu Maria Covasa, fosta concurentă de la Insula iubirii, cu care se zvonea că ar fi avut o relație după încheierea emisiunii de la Antena 1. După ce s-au terminat filmările și au revenit în România, cei doi s-au afișat împreună pe rețelele de socializare și păreau foarte apropiați unul de celălalt.

Într-o întorsătură neașteptată, Beni a fost recent surprins alături de o altă ispită cunoscută, Maria Tebieș, care pe insulă a creat o legătură specială cu Cornel Luchian. Cei doi s-au afișat împreună în ipostaze tandre, care au atras toate privirile. Ei s-au fotografiat în timp ce se sărutau și se luau în brațe.

Apariția lor a stârnit numeroase reacții, mai ales în rândul celor care îi urmăresc la Insula iubirii. Se pare că relația lor devine din ce în ce mai serioasă, iar Beni pare să fi lăsat în urmă trecutul cu fosta iubită a lui Daniel Ungureanu.

Cum s-au afișat Maria Covasa și ispita Beni, după emisiune

Se credea că Maria Covasa se va apropia de ispita Marcel Andrei, alias Maluma de România, după finalizarea filmărilor la Insula Iubirii, mai ales că el i-a propus să înceapă o relație, iar ea nu a respins complet ideea.

În emisiune, concurenta nu a dat motive să se creadă că ar avea vreo legătură cu ispita Beni. Conform cancan.ro, după întoarcerea în România, Maria Covasa și Marius Troană au început să comunice pe rețelele de socializare, iar ea a făcut chiar călătoria de la Brașov la Alba Iulia pentru a-l vedea.

În plus, există imagini în care Beni o îmbrățișează și o sărută pe Maria Covasa pe cap, însă nu este clar dacă cei doi au fost doar prieteni sau au format un cuplu.

Potrivit aceleiași surse, fosta iubită a lui Daniel Ungureanu a călătorit de trei ori până în Alba Iulia pentru a-l vedea pe Beni, iar acesta i-a prezentat-o pe Maria mamei sale, care s-a arătat încântată de ea.

De ce nu au mai continuat să vorbească cei doi

În ciuda apropierii dintre Maria Covasa și Marius Troană, din cauza distanței și a faptului că niciunul dintre ei nu era dispus să se mute pentru relație, cei doi au decis să pună capăt legăturii lor. Ei au decis de comun acord să nu mai vorbească.

Sursa foto: TikTok/ Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton