Marius Vizante a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui. De ce boală suferă Katia: „Acum 10 ani am aflat... A trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul”

 Matei Bianca
.

În cadrul unui interviu emoționant, Marius Vizante a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui. Katia suferă de o boală, iar actorul a explicat exact ce presupune aceasta, dar și cum o gestionează. El este foarte atent cu tânăra în vârstă de 17 ani și are mare grijă ca totul să fie bine în familia sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marius Vizante a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui. Actorul a explicat de ce boală suferă Katia, dar și cum face față provocărilor din viața lui.

marius1marius1

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Marius Vizante soția și cum a cerut-o în căsătorie: „În primă fază, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei, când ne-am întâlnit absolut întâmplător…”. Au un mariaj de peste 18 ani / EXCLUSIV

Citește și: Alain Delon a iubit enorm animalele și și-a transformat curtea într-un adevărat cimitir pentru ele: „Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei. Ei nu m-au dezamăgit niciodată”

Citește și: Cristina Rotaru a răbufnit! Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune: „Asist la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare. Răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă!'

Marius Vizante a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui

Marius Vizante a dezvăluit recent că fiica lui, Katia, se confruntă cu diabet de tip 1, o afecțiune cronică ce necesită o gestionare constantă și atentă. Într-un interviu emoționant, el a povestit cum familia sa a descoperit boala în urmă cu aproximativ 10 ani, când Katia era încă un copil.

Actorul a explicat că diabetul de tip 1 este insulino-dependent, ceea ce înseamnă că organismul nu produce suficientă insulină, iar aceasta trebuie administrată artificial pentru a menține un echilibru corect al carbohidraților în organism.

„Acum vreo 10 ani am aflat că fiica mea are diabet. Din păcate, copiii fac doar diabet de tip 1, ceea ce înseamnă insulino-dependent. De principiu, e foarte simplu… trebuie să administrezi insulină ca să echilibrezi carbohidrații pe care îi conține organismul. E, calculul ăsta este extraordinar de greu și durează o veșnicie, mai ales când e vorba de un copil', a spus actorul în podcastul „Altceva, cu Adrian Artene'.

Actorul și soția lui, Cristina, au studiat în detaliu această boală

Procesul de adaptare a durat aproximativ doi ani, timp în care Marius Vizante și soția lui, Cristina, au studiat intens boala, au citit lucrări de specialitate și au discutat cu numeroși medici pentru a înțelege cum pot gestiona cel mai bine afecțiunea Katiei.

„Dislocă și un adult pentru asta, drept pentru care a trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul pentru gestionarea diabetului copilului. Și, evident, a aflat și ea. Și asta a fost o perioadă cam de doi ani, atât a durat până când ne-am lămurit. Am studiat, am citit, am vorbit cu foarte mulți doctori, chiar am citit lucrări… să înțelegem ce e asta, cum putem face cel mai bine', a mai adăugat el.

Ce spune Marius Vizante despre fiica lui: „Ambițiile ei sunt să urmeze cariera muzicală'

Și asta nu este tot! Marius Vizante a vorbit și despre cum este fiica lui. Actorul a spus că tânăra în vârstă de 17 ani este un copil bun, care ascultă mereu de părinții ei și este cuminte.

Mai mult decât atât, Katia își dorește să aibă o carieră frumoasă în domeniul muzical, iar pentru acest lucru studiază și face cursuri de canto.

„Și aici am structurat foarte bine chestia asta: avem o situație… cum scoatem maximum din ea?! Și cred că nu scoatem maximum, dar scoatem cât se poate de bine, deocamdată, pentru că fiica mea este perfect viabilă. E un copil minunat, un copil care învață bine, care se distrează bine, care gândește sănătos, care e iubit de toți prietenii și colegii. Sigur că ne mângâiem cu ideea că vom fi făcut și noi ceva bine dacă copilul e așa de reușit. Și, pe deasupra, e și talentată. E foarte muzicală și de vreun an și ceva a început să se ocupe serios de treaba asta. Studiază, face cursuri, să recupereze față de cei care au făcut muzică de mici și ambițiile ei sunt să urmeze cariera muzicală', a explicat celebrul actor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton