Mașina lui Jador a fost vandalizată. Ce i-au furat hoții

 Mirea Roxana
.

Jador a trecut prin clipe mai puțin plăcute. Seara trecută, în timp ce se afla la un concert în Constanța, cineva i-a vandalizat mașina. Persoana respectivă a spart geamul automobilului și a furat portofelul. Jador a publicat imaginile cu mașina vandalizată pe Instagram și a spus că nu îi pasă de banii din portofel, dar își vrea doar actele înapoi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador este unul dintre cântăreții care se bucură de o foarte mare popularitate în rândul tinerilor, mai ales. Drept urmare, artistul are numeroase concerte în toată țara, iar în seara trecută, acesta a susținut un concert în Constanța. Totuși, deznodământul a fost unul total nefericit pentru Jador. După ce a terminat de cântat și a plecat cu formația spre mașină, artistul a fost surprins să găsească geamul automobilului spart.

j1-2j1-2

În plus, nu aceasta ar fi cea mai mare pagubă pentru artist, ci faptul că cel care i-a vandalizat mașina i-a furat și portofelul. Jador a declarat pe Instagram, la Insta Story, că nu îi pasă de banii pe care îi avea în portofel și că își vrea dar actele înapoi.

Citește și: Apropieri suspecte între Jador și Elena Ionescu, Splash!Vedete la apă! Imaginile au devenit virale

Citește și: Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni:„Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'

Citește și: Vica Blochina a pierdut apartamentul luxos primit de la Pițurcă.Ce datorii avea la întreținere

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club

Mașina lui Jador a fost vandalizată

Jador s-a trezit cu mașina vandalizată după ce a susținut un concert în Constanța. Cântărețul a publicat imaginile pe Instagram, dar a făcut apel la făptaș, spunând că acesta poate să păstreze banii, dar să îi înapoieze actele pentru că are nevoie de buletin pentru a merge la concertele viitoate, dar și pentru a pleca în Germania.

„Te duci la spectacol și ia uite oamenii ce fac la mașină! Nu mai avem geam. Cel care a luat portofelul din mașină, te rog frumos, ia banii și golește-l.

Ia portofelul și aruncă-l la o secție de Poliție, fă ceva ca să fie bine! Te rog eu frumos, că trebuie să plec în Germania', a transmis Jador, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Jador nu a reușit până acum să își recupereze actele, însă a plecat deja spre următorul concert pe care trebuie să îl susțină la Câmpia Turzii.

Motivul pentru care Jador a rupt o bancnotă de 100 de lei

Jador s-a supărat pe oamenii care merg la spectacole pentru a filma și uită să se mai bucure de show. Jador a mai adăugat că în trecut oamenii se distrau mai bine, însă în prezent sunt mai preocupați să facă fotografii și filmulețe pe care să le distribuie pe internet.

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… Am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.

Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…‘, a spus Jador, pe rețelele de socializare, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton