Matilda Pascal-Cojocărița și-a botezat nepoțelul: ”În jur de 100 de persoane...” Cine este nașa micuțului / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Matilda Pascal-Cojocărița și-a botezat nepoțelul. Ceremonia a avut loc sâmbătă într-o biserică din Capitală, iar petrecerea la o locație de lux din Herăstrău. Aron Nicholas este băiețelul fiului ei, Alin Pascal și este cel de-al cincilea nepoțel al celebrei cântărețe de muzică populară. Fiul artistei mai are doi băieți, pe Adam și pe Tudor, iar Horațiu Cigu, fiul soțului ei a făcut-o bunică de două ori. Solista va petrece Paștele în locurile natale, fiind și primele sărbători fără mama sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Matilda Pascal-Cojocărița și-a botezat nepoțelul. Evenimentul a avut loc sâmbătă, într-un cadru select. Ceremonia religioasă s-a desfășurat într-o biserică din București, iar petrecerea ce a urmat după aceasta, a avut loc într-o locație de lux din Herăstrău. Nașii de botez ai micuțului Aron Nicholas au fost sora soției lui Alin Pascal și soțul acesteia.

420767_335056533199422_1187732954_n420767_335056533199422_1187732954_n

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a fost bătută de fostul soț, tatăl fiului ei: „Suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi”

Citește și: Cine este Matilda Pascal Cojocărița: „Mama n-a vrut să mă facă'

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Matilda Pascal-Cojocărița și-a botezat nepoțelul

Matilda Pascal-Cojocărița și-a creștinat nepoțelul. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă. Atât ceremonia de botez, cât și petrecerea au fost atent organizate. Nașii micuțului Aron Nicholas au fost sora soției solistului Alin Pascal și soțul acesteia. Cea mai fericită este interpreta de muzică populară, care acum are cinci nepoți, trei băieți de la fiul ei, și un băiețel și o fetiță de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, Ștefan Cigu.

'La botez au fost circa 100 de persoane. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns. Au venit rude, prieteni apropiați, nașii… Pentru ceremonia nepoțelului au venit prieteni din Bistrița, Iași, Slatina și Târgu Jiu. Botezul a avut loc în București, mai exact undeva în Herăstrău, într-o locație foarte frumoasă. Nașa a fost sora mamei.', a declarat Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

Matilda Pascal-Cojocărița face Paștele în Moldova

Matilda Pascal-Cojocărița va petrece sărbătorile pascale în Moldova, unde va cânta imediat după Paște. Interpreta de muzică folclorică va merge la rudele sale din Negrești, Județul Vaslui, iar după sărbători ea va cânta la Iași. Acestea sunt și primele sărbători pascale fără mama cântăreței de muzică populară, care s-a stins din viață anul trecut. Ileana, mama artistei a murit în august, cu o lună de zile înainte să împlinească vârsta de 90 de ani. Solistei îi este extrem de greu fără femeia care i-a dat viață.

'Paștele îl petrec anul acesta, la Vaslui. Este primul Paște fără mama mea. Practic, anul acesta nu mai mânânc cozonac făcut de mama mea. O să ne fie foarte greu fără ea, dar noi ne adunăm acolo cu toții. O să fiu alături de sora și fratele meu la aceste sărbători. Pe 17 am un eveniment la Iași, la care voi cânta', mai spune interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița.

Matilda Pascal-Cojocărița: 'Erau săraci, le era foarte greu, iar pe mine, ultima dintre frați, mama n-a vrut să mă facă'

Matilda Pascal-Cojocărița este adorată de public, iar în prezent, la vârsta de 64 de ani, se declară o femeie împlinită. Matilda Pascal Cojocărița provine dintr-o familie de condiție modestă și mărturisește că s-a atașat mult de tatăl ei în copilărie.

Părinții mei au fost oameni simpli, care ne-au iubit pe noi, copiii – patru la număr – dar care nu ne-au răsfățat: ne sărutau doar când dormeam și ne-au învățat de mici ce înseamnă munca. Erau săraci, le era foarte greu, iar pe mine, ultima dintre frați, mama n-a vrut să mă facă, dar poate tocmai de asta am fost norocoasă.

Pentru că mama avea mereu treabă, tata a fost cel care ne-a legănat și ne-a cântat. Când am început să umblăm, ne purta picioarele, adică ne sprijinea tălpile pe picioarele lui și dansam așa, prin casă, valsuri, tangouri, sârbe și hore. Asta e una din primele mele amintiri, dintre cele mai luminoase, ale copilăriei. Tata făcuse armata în Banat și venise de acolo cu câteva cântece foarte frumoase. De la el am învățat primul cântec, o doină bănățeană', a declarat, la un moment dat, Matilda Pascal Cojocărița.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton