Maya Henry, fosta logodnică a lui Liam Payne, a aflat prin telefon de decesul cântărețului: „De când ne-am despărțit, el îmi îmi trimitea mesaje...”/ Ce s-a întâmplat între ei înainte cu câteva zile ca artistul să moară

.

Maya Henry este în stare de șoc după moartea fostului său logodnic, Liam Payne, care a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires. Deși cei doi nu mai erau împreună, artistul o contacta obsesiv în ultimele zile, lucru care a determinat-o pe Maya Henry să ia măsuri legale pentru a rupe definitiv legătura. Acum, modelul a aflat prin telefon de decesul fostului membru One Direction. Iată ce s-a întâmplat între cei doi înainte cu câteva zile ca artistul să moară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a decedat la vârsta de 31 de ani în urma unui accident tragic. Artistul britanic a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, iar echipajul de ambulanță sosit la fața locului a confirmat decesul său, găsindu-l într-o curte interioară a hotelului. El nu a mai putut fi salvat.

Liam Payne4Liam Payne4

Citește și: Liam Payne de la One Direction s-a despărțit, din nou, de iubita lui, Maya Henry. Au rupt logodna

Citește și: Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel

Citește și: Cum a ales Șerban Pavlu actoria, deși inițial voia să se facă regizor de teatru: „Mi s-a sugerat că trebuie să îmi fac o meserie de viitor. În regimul comunist, devenise o obsesie a părinților…” Cum și-a câștigat primii bani în facultate / EXCLUSIV

Citește și: Asia Express 16 octombrie – Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați și au izbucnit în lacrimi. Anca Țurcașiu: „Nici nu pot să vorbesc. E greu…'

Maya Henry, fosta logodnică a lui Liam Payne, a aflat prin telefon de decesul cântărețului

Maya Henry, modelul texan și fosta logodnică a lui Liam Payne, se află în stare de șoc după moartea tragică a cântărețului. Starul One Direction, în vârstă de 31 de ani, a decedat pe data de 16 octombrie 2024, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului Casa Sur Palmero din Buenos Aires, Argentina.

Conform martorilor, accidentul a avut loc în jurul orei 17:00, iar serviciile de urgență au sosit la fața locului la scurt timp, dar, din păcate, rănile cântărețului au fost fatale.

Maya Henry a aflat de moartea fostului său logodnic prin intermediul unui apel telefonic, după ce un reporter a contactat echipa ei pentru a confirma tragica veste. Deși nu a vorbit direct cu presa, un apropiat al modelului a declarat pentru Daily Mail că modelul este „în stare de șoc' după cele întâmplate.

„În acest moment, este evident în stare de șoc', a spus un apropiat de-al vedetei pentru sursa citată anterior.

Ce s-a întâmplat între cei doi înainte cu câteva zile ca artistul să moară

Cu doar câteva zile înainte de decesul lui Liam Payne, Maya Henry luase măsuri legale împotriva lui, acuzându-l că o contacta obsesiv atât pe ea, cât și pe prietenii și familia ei, inclusiv pe mama sa, Azteca Henry.

„De când ne-am despărțit, el îmi îmi trimitea mesaje, îmi arunca în aer telefonul, nu numai de pe telefonul lui. O face de la numere de telefon diferite, așa că nu știu niciodată de unde va veni. Va crea noi conturi iCloud pentru a-mi trimite mesaje. Este întotdeauna un cont iCloud nou. De fiecare dată când văd unul care apare pe telefonul meu, îmi zic că nu s-a oprit.

De asemenea, îmi trimite e-mail. Nu numai mie, dar va arunca în aer telefonul mamei mele. Este un comportament normal?', a precizat modelul.

Modelul a cerut avocaților să trimită o scrisoare fostului membru One Direction pentru a înceta orice fel de comunicare, dorind să rupă definitiv legătura cu artistul.

„Maya Henry i-a emis săptămâna trecută o scrisoare lui Payne în urma apariției unor informații noi și îngrijorătoare. Avocații Marco Crawford și Daniel Cerna au fost desemnați pentru a o reprezenta. În acest moment, acesta este singurul ei comentariu asupra acestei chestiuni', au transmis avocații vedetei pentru MailOnline.

Liam Payne a murit la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel

Este zi de doliu în lumea muzicii! Liam Payne, fostul memebru al trupei One Direction, a decedat la vârsta de 31 de ani în urma unui accident tragic. Artistul britanic a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

Echipajul de ambulanță care a ajuns de urgență la fața locului a confirmat decesul său. Medicii l-au găsit într-o curte interioară a hotelului, fiind într-o stare extrem de gravă. Din păcate, el nu a putut fi salvat.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton