Meghan Markle încearcă să repare relația tensionată cu Kate Middleton: „Se fac mișcări de reconciliere!”. Ducesa de Sussex i-a contactat pe Prințul Charles și soția lui

 Matei Bianca
.

Relația dintre Prințul Harry și Prințul William a fost marcată de conflicte și s-a stricat după ce Ducele de Sussex s-a mutat cu familia lui în America. Și soțiile lor s-au certat din aceste motive, însă acum Meghan Markle încearcă să repare relația tensionată cu Kate Middleton. Ducesa de Sussex i-a contactat pe Prințul Charles și soția lui, după ce Prințesa de Wales a terminat ședințele de chimioterapie, iar cancerul e în remisie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Meghan Markle pare să facă un pas important în direcția reparării relației sale cu Kate Middleton. După ani de tensiuni și declarații controversate, Ducesa de Sussex i-a contactat pe Prințul Charles și soția acestuia pentru a discuta despre reconciliere. Ea a făcut un gest important spre împăcare, mai ales având în vedere faptul că Prințesa de Wales a terminat ședințele de chimioterapie, iar cancerul e în remisie.

meghan3meghan3

Citește și: De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu se afișează niciodată în public alături de copiii lor, Archie și Lilibet: „Vor ca ei să trăiască o viață cât mai normală, fără teama că vor fi răpiți sau răniți”

Citește și: Kate Middleton a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele”

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu pleacă în străinătate, la studii. Ce facultate va urma Jasmina: „Ne ducem cu ea, stăm câteva zile, după care…”

Citește și: Pepe, spectacol incendiar la ziua omului de afaceri Ensar Duman. S-a ridicat de la masă special ca să cânte în duet cu Raluka melodii vechi românești. Sărbătoritul a avut un tort impresionant, cu cinci etaje, și șampanii cu artificii / EXCLUSIV

Meghan Markle încearcă să repare relația tensionată cu Kate Middleton

Meghan Markle ar putea face primul pas spre reconcilierea cu Kate Middleton, după ani de tensiuni și conflicte. Ducesa de Sussex i-a contactat pe Prințul Charles și soția acestuia, în încercarea de a rezolva problemele existente cu Prințesa de Wales.

Relația dintre Meghan și Kate a fost afectată în mod semnificativ în ultimii ani, în special după lansarea documentarului exploziv al Ducilor de Sussex pe Netflix și dezvăluirile făcute de Prințul Harry în cartea sa biografică, „Spare'.

Prințesa de Wales a fost acuzată că a făcut-o pe Kate Middleton să plângă cu doar câteva zile înainte de nunta ei cu Prințul Harry, iar mai târziu, într-un interviu cu Oprah Winfrey, a declarat că ea însăși a fost „rănită' de comportamentul lui Kate Middleton.

Prințul Harry a confirmat în memoriile sale că Meghan Markle a fost foarte supărată după o ceartă legată de rochiile de domnișoară de onoare, în urma cărei Kate Middleton a cerut refacerea completă a acestora.

Cu toate acestea, se pare că Meghan Markle este acum dispusă să lase trecutul în urmă și să încerce o reconciliere, având în vedere că faptul soția Prințului Charles a fost diagnosticată cu cancer și a trecut printr-o perioadă dificilă.

Ducesa de Sussex i-a contactat pe Prințul Charles și soția lui

Meghan Markle i-a contactat pe Prințul Charles și soția lui, Kate Middleton. O sursă susține că Prințesa de Wales este „deschisă' la această reconciliere și „dispusă să avanseze', dar „nu se va amesteca' în relațiile soțului ei cu fratele său mai mic.

„Meghan i-a contactat pe Kate și Charles. Deci se fac mișcări de reconciliere', a transmis o sursă pentru US Weekly.

„Meghan îl susține pe Harry în toate acestea și dorește familiei regale – inclusiv lui Kate – tot ce este mai bun. Pot folosi acest lucru ca punct de plecare. Consensul este că viața este prea scurtă și există speranță că acest lucru va duce la repararea rupturii.

Meghan a fost total de acord că Harry trebuie să fie acolo. A trebuit să-i spună tatălui său cât de mult îl iubește și să obțină o relatare mai detaliată a lucrului cu care se confruntă Charles', a spus o altă sursă.

De ce s-a stricat relația dintre Prințul Harry și Prințul William

În ultimii ani, relația dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, a fost marcată de numeroase conflicte și s-a deteriorat semnificativ după ce Ducele de Sussex s-a mutat cu familia sa în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, dezvăluirile făcute de el au avut un impact negativ asupra reputației familiei sale din Marea Britanie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton