Meghan Markle, victima tabloidelor și după ce a părăsit Casa Regala. S-a scris că fosta Ducesă ar vrea să divorțeze de Harry și că ar fi depus deja actele

 Cica Cristina
.

Meghan Markle este în continuare victima tabloidelor, chiar și după ce a părăsit Casa Regală. Un tabloid britanic relatează că fosta Ducesă ar fi depus deja actele de divorț.

Meghan-si-Harry-1-1Meghan-si-Harry-1-1

Jurnaliștii de la tabloidul „Ziua Femeii' relatează că Meghan Markle ar fi solicitat divorțul și chiar ar fi angajat, pentru separare, un avocat de top de la Hollywood.

„Documentele de divorț au ieșit la iveală!', titrează tabloidul. Din articolul de două pagini și jumătate reiese că Meghan ar vrea să divorțeze, iar la mijloc ar fi vorba despre un complot și, desigur, foarte mulți bani.

Meghan și-ar dori despărțirea pentru a se întoarce la viața de dinainte. Toate informațiile ar fi fost furnizate de un așa-zis „insider', scrie ciao.ro.

Citește și: Meghan și Harry au făcut anunțul.De ce au ales numele Archie, pentru fiul lor: provine din limba greacă și are o semnificație puternică!

Se pare însă că totul ar fi fost doar o strategie pentru a atrage atenția cititorilor, întrucât, în realitate, avocatul despre care se spune în tabloid că ar fi fost angajat de Meghan, nu s-a întalnit nicicând cu fosta Ducesă.

Deși au mai existat zvonuri potrivit cărora Harry și Meghan Markle ar divorța, dar până la acest moment nu există nicio dovadă care să certifice faptul că cei doi ar intenționa să se despartă. Dimpotrivă, de când s-au mutat în Statele Unite, tocmai pentru a începe o viață nouă, cei doi au planuri mărețe. Au anunțat că vor înfiinţa o nouă organizație caritabilă, cu un nume inspirat de fiul lor. „Archewell se va numi. Ei au explicat pentru Daily Telegraph că au încheiat încă de luna trecută demersurile administrative necesare pentru a-şi lansa fundaţia în Statele Unite.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry și-au închis contul de Instagram, în ultima lor zi ca membri ai Familiei Regale!Ce au promis foștii Duci de Sussex în mesajul de adio

Harry şi Meghan ar mai avea intenția și de a lansa şi un site în vederea prezentării unui „material educativ şi de formare prin intermediul filmelor, podcasturilor şi cărţilor.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, în autoizolare din cauza coronavirusului!Ce măsuri de urgență au luat foștii Duci de Sussex pentru a se proteja

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton