Cum menține Jean de la Craiova relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani: „Lasă comunicarea, iubirea, plimbarea, să vii cu ceva nou...”

 Matei Bianca
.

Jean de la Craiova și Paula Dumitrache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 30 de ani, iar cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt. În cadrul unui podcast, artistul a explicat cum își menține relația frumoasă pe care o are cu partenera lui de viață. Cântărețul de manele știe perfect cum să facă ca să-i fie bine în viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jean de la Craiova a explicat recent cum menține relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani și doi copii frumoși. Cei doi soți au o căsnicie perfectă, la care mulți doar visează. El a oferit un sfat important tinerilor, pentru a se bucura și ei de un mariaj frumos.

jeanjean

Citește și: Ce obicei respectă Jean de la Craiova cu sfințenie, de 30 de ani, înaintea fiecărei cântări: „Îmi dă mare ambiție”. Ce superstiții mai are manelistul

Citește și: Jean de la Craiova, detalii neștiute despre copilărie: „La doi ani m-am îmbătat criță. Eram trei frați, doi băieți și o fată. Ne-au băgat la cutie…'. Cu ce se ocupau părinții cântărețului

Citește și: Jessica Alvez, păpușa Ken care s-a transformat în Barbie, are un nou iubit: „Bărbații sunt complicați'. Cine este și cum arată cel care a cucerit-o pe femeia transgender

Citește și: „Variola maimuței' a fost declarată urgență de sănătate publică. Ce simptome are boala

Cum menține Jean de la Craiova relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani

Într-o declarație recentă pe care a făcut-o, Jean de la Craiova a explicat cum menține relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani. El a subliniat importanța zâmbetului și a surprizelor în viața de cuplu.

Artistul a explicat că, pentru el, este esențial ca partenerii să se trezească dimineața cu o dispoziție pozitivă.

„Tu ce părere ai… că unu` ca mine, dacă trăiești cu unu` ca mine în casă ai timp să te superi sau să te plictisești? Nu merge! Adică la mine când te trezești dimineața trebuie să te trezești așa (zâmbește). Dacă te-ai trezit așa (e supărat), ceva nu e în regulă', a explicat artistul la „un PODCAST misto By Bursucu`'.

Ce sfat le-a oferit cântărețul de manele tinerilor, pentru a avea o căsnicie fericită: „Un sfat mai băbesc'

Jean de la Craiova a oferit recent un sfat inedit despre cum își menține relația de aproape 30 de ani pe care o are cu partenera lui de viață, Paula Dumitrache. El le-a explicat tinerilor cum să-și îmbunătățească relațiile de cuplu.

„Vă dau un sfat mai băbesc. Lasă astea: comunicarea, iubirea, plimbarea, să vii cu ceva nou. Astea… mi s-au umflat arcadele! Când vă treziți dimineața, tu și ea, vă dau eu un sfat, o invenție de-a mea… înainte să vă ridicați din pat, să vă dați jos, scapă-i mâna la veveriță și fă-i de două ori așa… Gata! Pe cuvânt de nu merge asta! Ea are toată ziua în cap scărpiniciul ăla', a precizat el.

Artistul nu-și minte niciodată soția

Și asta nu este tot! Jean de al Craiova a dezvăluit faptul că nu-și minte niciodată soție. Paula Dumitrache are foarte multă încredere în partenerul ei de viață, deoarece acesta este sincer cu ea în totalitate și preferă să-i spună mereu adevărul, indiferent de situație. Astfel, cei doi soți au o relație fără minciuni.

„După 29 de ani, cum poți să minți femeia aia? Păi numai când te-ai mișcat sau respiri, mersul, intrarea în casă, cum ai intrat știe! E greu!', a mărturisit cântărețul de manele în podcast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton